J. Adlt 15.
J. Nedvěd 70. (vl.)
M. Šindelka 75.
M. Riška 81. (p.)
J. Mikeska 83.
5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Riška si nevzal příklad z Jakuba Koháka, penaltu proměnil a i díky němu nadělila Lhota soupeři bůra


Branky


15. J. Adlt , 70. J. Nedvěd (vl.) , 75. M. Šindelka , 81. M. Riška (p.) , 83. J. Mikeska
16

Černice chtěly dát zapomenout na nepovedený duel s Ledci. Měly před sebou ale těžkou překážku v podobě vedoucí Lhoty. Domácí měli zápas většinu času pod kontrolou a i když dlouho nemohli soupeři odskočit, vstřelii před konečným hvizdem ještě čtyři branky a obdarovali hosty nepopulárním bůrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Lhota si brousila zuby na potvrzení vítězství proti nevyzpytatelnému Slovanu z minulého kola. Proti měly být Černice, které ale vzhledem k souběžně hranému utkání jejich prvního výběru, přijely s až na jediného hráče vybílenou lavičkou. Tabulkové postavení pak potvrzovalo i rozložení sil na hřišti. Převahu domácích poměrně rychle přetavil v 15. minutě v gólovou radost Adlt. Lhota pak i nadále kontrolovala vývoj utkání. Druhou branku se jim ale přidat nepodařilo, i když k ní mnohdy nebylo daleko. Hosté tak před startem druhého dějství měli stále o co hrát.

 

Oba týmy dlouho držely diváky v napětí, skóre totiž zůstávalo dlouho dobu neměnné. Pro Černice ale vzhledem k teplotám atakující tropickou třicítku, nemluvil fakt hodně prořídlé lavičky, která nakonec také sehrála svou roli. Když se domácí nedokázali prosadit sami odšpuntoval jejich střelecký apetit v 70. minutě vlastním gólem Nedvěd. Poté přišlo na řadu hromadné střídání a nalomení hosté inkasovali znovu. V 75. minutě dal razítko na tři body Suda. V 81. minutě byla pro domácí nařízena penalta. K té se možná podobně jako v seriálu Okresní přebor po domluvě s domácím bossem sunul brankář Riška. Na rozdíl od scény ze zmiňovaného seriálu ale nepřestřelil a mohl slavit. Svůj první gól pak vstřelil v 83. minutě i střídající Mikeska.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou a škoda jen, že se nám nepodařilo už v prvním poločase vstřelit více gólů. Snad si to naši "charlieho andílci", jak říká náš trenér, šetří na příštího soupeře.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Tentokrát jsme měli problémy dát dohromady 11 hráčů. Podle toho to vypadalo a hned od začátku nás Lhota tlačila. Proto jsme byli spokojeni s poločasovým výsledkem 1:0. Po hodině hry nám ovšem došly síly a dostali jsme další 4 góly.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - Z. Paul [-] (72. V. Sulek [-] ) , M. Šindelka [-] (72. M. Paul [-] ) , T. Diviš [-] (77. J. Mikeska [-] ) , J. Eliášek [-] (72. J. Brož [-] ) , M. Kotrch [-] , L. Novák [-] , M. Bečaver [-] , J. Adlt [-] (77. D. Fictum [-] ) , V. Suda [-] , J. Záhrobský [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Z. Daněk ml. [-] - J. Hlaváč [-] , T. Cihla [-] (61. K. Kaňák [-] ) , A. Luzhetskyi [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] , M. Seman [-] , T. Engl [-] , M. Šmídl [-] , J. Nedvěd [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRAČMER Marek - KRÁL Tomáš, BALOUN Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Tomáš Holík
Tip experta: výhra domácích

Lhota ve svém domácím prostředí body nerozdává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích