1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Lub rozhodl netradiční střelec Partyngl, Sušice bez bodu


Branky


24

Sušice dlouho čeká na výhru, která nepřišla ani v zápase s Luby. Proti byl totiž Tomáš Partyngl, který v prvním poločase vstřelil dvě branky. Ty Lubům stačily na výhru, a tak odčinily porážku z minulého týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepším týmem byly od začátku Luby, které hrály aktivně a svému soupři dovolily pouze dlouhé balóny. Mírnou počáteční převahu proměnily hosté v brzký gól. Ten ale nebyl uznán. Za chvilku se ale Luby přeci jen radovali. Skóre otevřel ve 26. minutě Tomáš Partyngl, který využil dobré práce Daniela Vozky. Luby nepolevily ani po vstřeleném gólu a pokračovaly v dobré hře. Přibývaly i další šance, z nichž jednu využil krátce před poločasem znovu Tomáš Partyngl, který tak vstřelil druhý gól Lub a poslal oba týmy do kabin za stavu 0:2.

 

 

 

Do druhé půle vstoupila Sušice o poznání lépe. Luby jako by si myslely, že už mají 3 body v kapse, vstup do poločasu zaspaly. Naštěstí pro ně Sušice ale jejich výpadek nepotrestala.

Oba týmy měly v následujících minutách své šance, ani jedna ale gólem neskončila. Všechno podstatné ze druhého poločasu se pak odehrálo na úplném konci. Nejprve viděl přímou červenou kartou lubský Matějka, následně pak snížil z přímého kopu Tomáš Klíma. Na srovnání už ale čas nezbyl, a tak si Luby odvezly všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér (viz článek na FB Sušice): „Chyby v obraně se nám opakují, mrzí mě to, že se toho nedokážeme zbavit. Scházela nám i patřičná kvalita na míči, prohráli jsme zaslouženě,“ uznal po utkání trenér Pavel Hrubec. Narůstající počet špatných výsledků tým sráží, mužstvo nevyhrálo už pět kol. „Nevím, co se to děje, potřebujeme se zvednout. Bojíme se hrát aktivně, říct si o balon, odskočit si do prostoru pro přihrávku. Dlouhodobě se nám nedaří hrát do pevné obrany do bloku. Pak uděláme laciné chyby a to nás stojí výsledky,“ mrzelo Hrubce.

TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Začali jsme už od prvních minut hrát aktivně a vytvářet si šance, soupeře jsme vlastně pouštěli pouze do dlouhých nákopů. Hned v úvodní pětiminutovce jsme vstřelili gól, který bohužel nebyl uznán, což nás taky nějakým způsobem nakoplo. Ve 26. minutě přišla první změna skóre, kdy jsem po krásné individuální akci po křídle Dana Vozky dostal míč střelou do protipohybu za záda domácího brankáře. Šance jsme si vytvářeli i nadále, ale další úprava skóre přišla až ve 42. minutě, kdy Matěj Pivoňka našel svým rohem opět mě a stav byl 2:0. Do kabin jsme tak odcházeli po zásluze s dvoubrankovým vedením. Do druhého poločasu domácí vstoupili určitě lépe, měli více ze hry, my jsme působili takovým ospalým dojmem, alespoň v první desetiminutovce. Soupeř naštěstí nedokázal skórovat, i když si vypracoval docela slibné příležitosti, my jsme měli také několik zajímavých možností, některé z nich nám ovšem trochu “ podivným “ způsobem odepřel rozhodčí. V 92. minutě jsme bohužel obdrželi velmi zbytečnou červenou kartu, z přímého kopu následně snížil domácí kapitán Klíma. To byla poslední úprava skóre, my tak odvezli ze Sušice velmi cenné 3 body.



Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - O. Míčka [-] , H. Vichr [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] , A. Vystrčil [-] (46. A. Pivetz [-] ) , T. Marek [-] , P. Pechek [-] (46. Š. Krůs [-] ) , V. Kopa [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - V. Řeřicha [-] , R. Holub [-] (4. A. Čížek [-] ) , K. Křížek [-] , H. Pikhart [-] , V. Petrželka [-] , M. Pivoňka [-] , T. Partyngl [-] , D. Vozka [-] , A. Panuš [-] (69. L. Janda [-] ) , J. Matějka [-]

ŽK: 60. D. Těžký , 85. F. Míček , 90. P. Hubáček - 30. M. Pivoňka , 82. A. Čížek , 83. V. Petrželka . ČK: 92. J. Matějka .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: PAUR Roman - ZAVADIL Jan, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Filip Sedlačko
Tip experta: remíza

Pro mně celkem nečitelný zápas. Kdyby Luby hráli na domácím hřišti, nejspíš bych se přikláněl k výhře Lub, takto si myslím, že Sušice doma uhraje bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza