0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 13:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO | Znovu doma, znovu bez vstřeleného gólu, znovu bez bodů. Slovan schytal doma další vysokou porážku


Branky


21

Slovan minulý zápas schytal před zraky vlastních fanoušků sedmičku. Odčinit to chtěl proti Smíchovu, který také v poseldních zápasech nepředvádí kdovíjak skvělé výkony. Hosté si ale zápas v klidu pohlídali a zaslouženě, za přispění netradičního střelce, na Slovanu zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou plzeňských týmů moc napětí nenabídl. Od začátku zápasu si šli za vítězstvím hráči hostujícího týmu ze Smíchova. Čtvrtý tým tabulky měl v prvním poločase několik příležitostí. Ujala se ale pouze ta, co měl chvíli před odehranou půlhodinou Josef Šneberger. Ten tak poslal hosty do vedení 1:0, které už tedy vydrželo do konce úvodního dějství.

 

 

Druhý poločas už byl pro hosty co se produktivity o poznání povedenější. Hned v 10. minutě zvýšil na 2:0 Jakub Černý, v půlce druhého poločasu pak zapsal při svém debutu branku také věkem ještě dorostenec Michal Strejc.

V 79. minutě se pak na hřiště dostal Vladimír Bešta. Jinak brankář tentokrát nechal rukavice v šatně a s trojkou na zádech vběhl na trávník. A v 86. minutě to byl právě on, kdo uzavřel čtvrtou brankou Smíchova gólový účet zápasu. 



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: První poločas se nám nedařilo proměňovat šance, takže jsme šli do kabiny pouze za stavu 1:0. V druhém poločase se nám již dařilo branky dávat a zvýšit na výsledné skóre 4:0. Po cely zapas jsme nepustili Slovan k přímé střele na bránu a dá se říct, ze jsme ho meli celou dobu pod kontrolou. Po nepříliš přesvědčivých výkonech z posledních kol je určitě velké povzbuzení, ze jsme dokázali vstřelit více než 2 branky a udržet 2 čistá konta za sebou.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Ráb [-] (68. M. Nosek [-] ) , M. Koranda [-] (68. P. Nožička [-] ) , M. Pernt [-] , M. Cigler [-] (74. L. Boula [-] ) , D. Daniel [-] , P. Matula [-] , A. Žák [-] , J. Nosek [-] (68. J. Čarda [-] ) , L. Král [-] (74. M. Lang [-] ) , Š. Jančík [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - J. Louda [-] (68. K. Fajfrlík [-] ) , J. Marek [-] (79. J. Jaroš [-] ) , J. Černý [-] , J. Šneberger [-] (79. D. Hranáč [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , M. Strejc [-] (79. V. Bešta [-] )

ŽK: 32. A. Žák , 43. Š. Jančík , 64. P. Matula , 67. M. Pernt , 85. D. Daniel - 52. J. Přibáň , 57. F. Krejčí , 63. J. Šneberger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kraus Jan - BOGDAN Gabriel, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra hostů

V zápase plzeňských celků víc věřím družstvu ze Smíchova. Zápas si pohlídají a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů