Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 14:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov podruhé na jaře inkasoval dvojciferný počet gólů, na Bolevci schytal jedenáctku


21

Podzimní vzájemný zápas vyhrál Staňkov na svém hřišti 3:0. Bolevec tak měl o motivaci postaráno. Domácí ale museli mít nejspíše ještě nějakou další motivaci, o které nevíme. Jinak si takový výsledek těžko vysvětlovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal rychlým gólem domácího Bublíka, který už v šesté minutě otevřel skóre. Na něj později navázal dvěma góly Jan Šplíchal a Bolevec ještě před uplynutím dvaceti minut hry vedl 3:0. Gólem se připomněl také bolevecký střelec Michal Pelnář a Bolevec vedl 4:0. Hosté nevěděli, kde jim hlava stojí a nezbývalo jim ,než pozorovat domácí hráče bavící se fotbalem.

Ve 31.minutě zadělal na hattrick Michal Pelnář, který také pět minut na to dokončil. Byl to už šestý gól Bolevce. První poločas tak skončil tenisovým kanárem.

 

 

 

Kdo si myslel, že druhý poločas bude chozená a šetření se na další důležité boje, pletl se. Hned v 50. minutě přidal sedmý gól střídající Slavotínek. Chvíli po něm přidal svůj další gól Pelnář a staňkovští prohrávali ani ne po hodině hry o osm gólů.

V 61. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Michal Bublík. Na pověstný desátý gól si museli fanoušci počkat až do poslední desetiminutovky. Daroval jim ho Karel Dejmek, který proměnil nařízený pokutový kop. Svým čtvrtým gólem a jedenáctým gólem Bolevce pak ukončil zápas Michal Pelnář.  



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Od začátku jasná záležitost, v poločase bylo po zápase. Jsem rád, že i druhý poločas jsme odehráli s chutí a gólů mohlo být i více. Děkuji fanouškům za podporu, rozhodčí bez problémů a těšíme se do Lub!

FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen VV FK Staňkov: Naprosto zasloužená výhra Bolevce.. Od první minuty stačila jen chuť, bojovnost a chtít vyhrát.. Neomluvitelný výkon hostujícího mužstva od všech..



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] (66. J. Jaroš [-] ) , J. Fryček [-] , D. Paškan [-] , J. Šplíchal [-] (46. M. Slavotínek [-] ) , M. Bublík [-] , J. Hibler [-] , K. Dejmek [-] , D. Bezděk [-] (79. L. Běl [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Liška [-] , F. Dolejš [-] - T. Pitipáč [-] , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] (46. T. Kucharič [-] ) , V. Mifek [-] , J. Vrba [-] - J. Jung [-] (74. M. Duchoň [-] ) , M. Kastl [-] , M. Žáček [-]

ŽK: 68. K. Dejmek - 28. M. Liška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jan Havlík
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím, že udělá hodně nepřítomnost kanonýra Tolna a domácí urvou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích