2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Staňkova a Slovanu skončil pro oba nic neřešící remízou


Branky


26

Staňkov by se v případě výhry dostal konečně z chvostu tabulky. To se ale nepovedlo. Naopak. Domácí zachraňovali alespoň bod až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli ani ne po čtvrt hodině hry domácí. Tomáš Tlustý si osladil návrat vstřeleným gólem. Slovanu se ale povedlo zápas ještě do poločasu zásluhou dvou gólů kapitána Patrika Matuly otočit. Nejdříve potrestal chybu v rozehrávce domácích hráčů a bylo srovnáno. Domácí si mohli vzít vedení zpět. Tlustý s Žáčkem však velkou šanci nevyužili, a tak se ozvali znovu hosté. Minutu před uplynutím hrací doby překonal Matula Pokorného podruhé. Při gólové akci se ale mladý brankář Staňkova zranil a do druhého poločasu musela mezi tři tyče nastoupit staňkovská legenda, Ladislav Jánský.

 

 

 

 

Ten už ve druhém dšjství žádnou střelu za svá záda nepustil. Byť měl Slovan příležitosti skóre navýšit, nakonec se ze zisku alespoň bodu radovali domácí. V 89. minutě srovnal Václav Záhoř. V nastavení ještě mohl svým druhým gólem v zápase rozhodnout Tlustý. Jeho pokus z nadějné pozice ale brankář v pohodě lapil. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen VV FK Staňkov: Chtěli jsme zápas zvládnout vítězně a nebýt po dlouhé době na chvostu ale bohužel. Nakonec je remíza zasloužená vzhledem k průběhu a možnostem na obou stranách. Vedli jsme po gólu navrátilce Tlustého, poté po špatné rozehrávce našeho kapitána a následném brejku bylo srovnáno. Mezitím šel mladý Žáček společně s Tlustým sám na kasu ale bohužel.. Poté Slovan zvýšil po střetu s našim gólmanem a hraničním faulem po centru do prázdné branky na rozdíl jedné branky. Naštěstí jsme chvíli před koncem vyrovnali Záhořem a poté ještě v nastavení Tlustý po krásné individuální akci kdy obešel dva obránce trefil brankáře Slovanu kdy se ho snažil přehazovat.. Ale to by bylo, musím přiznat pro hosty nespravedlivé.




Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] (46. J. Jung [-] ) - D. Drudík [-] (67. J. Šot [-] ) , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] - M. Žáček [-] (85. V. Mifek [-] ) , V. Záhoř [-] , P. Zámostný [-] (46. L. Jánský [-] ) , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] - T. Pitipáč [-] , T. Tlustý [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Cigler [-] , M. Koranda [-] (70. M. Ráb [-] ) , J. Reischig [-] (70. J. Čarda [-] ) , D. Daniel [-] (46. M. Pernt [-] ) , P. Matula [-] (91. M. Lang [-] ) , A. Žák [-] , J. Nosek [-] , M. Janoušek [-] , L. Král [-] , Š. Jančík [-]

ŽK: 26. T. Pitipáč , 30. P. Zámostný , 37. V. Záhoř , 78. J. Vrba , 87. M. Liška , 90. J. Kubina - 28. M. Koranda , 42. L. Král , 85. Š. Jančík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - MĚŘIČKA Vojtěch, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Čejka
Tip experta: remíza

Zápas ze spodní části tabulky o 6 bodů, očekávám těžký souboj a budou rozhodovat maličkosti, ale tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů