J. Mareš 5. (vl.)
I. Varga 61.
T. Vágner 95.
3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pod šumavskými lesy nenašla vítěze


Branky


5. J. Mareš (vl.) , 61. I. Varga , 95. T. Vágner - 22. J. Hájek , 65. D. Voves , 80. D. Vodrážka
26

Nýrsko na svého soka vyzrálo zejména po rychlých akcích a Petřín tak ztratil další dva body v závěru zápasu, když si opět nepohlídal poslední akci soupeře. Dotáhl se na ně tedy největší pronásledovatel přeboru z Vejprnic a závěr tohoto ročníku bude pro oba týmy do posledních kol velice zajímavý, než se na začátku června střetnou proti sobě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterém se gólově přelévaly misky vah z jedné strany na druhou, začal vlastní brankou v 5. minutě Jirka Mareš, od kterého se nešťastně odrazil centrovaný míč do vlastní sítě. Hosté přesto do poločasu dokázali srovnat zásluhou Josefa Hájka, ale vícekrát se do změny stran neprosadili.

 

Skóre se potřetí měnilo až po hodině hry, když domácí využili ztráty míče petřínských hráčů, vydali se do rychlého protiútoku, na jehož konci byl skórující Imrich Varga. "Hlavně teď chvíli jednoduše, nedostat hned gól," říká se po vstřelené brance. Jenže právě rychlé srovnání nakoplo znovu hosty do sedel. Na 2:2 o chvilku později dával Dominik Voves. A když v 80. minutě otočil skŕe ve prospěch divizní rezervy Dan Vodrážka, propukla lavička hostů v tak velký jásot, že Jakub Veselý musel potrestán žlutou kartou. Dlouho to pak vypadalo, že se jednalo o vítěznou branku, ale v oslabení hrající hosté, vinou zranění Flachse, kterého už neměl kdo vystřídat, nedokázali pokrýt poslední akci Nýrska, na jejímž konci byl střídající Tomáš Vágner a stejně jako před týdnem i tentokrát zařídil bodový zisk z těžkého zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Chtěli jsme Petřínu ztížit utkání naší aktivitou, vysokým postavením a sebevědomou hrou na míči. V prvním poločase se nám dařilo plnit plán velice dobře, k čemuž nám pomohla i rychlá, ač šťastná, branka na 1:0. Po zbytek poločasu se aktivita na míči přelévala z jedné strany na druhou a remízový výsledek při odchodu do kabin odpovídal dění na hřišti. Po přestávce byla o něco větší aktivita na straně Petřína, nám se podařilo se dostat opět do vedení po brejkové situaci. V tu chvíli hosté ještě zvýšili tempo, pomohli si střídajícími hráči, rychle vyrovnali a 10 minut před koncem potrestali naši nedůslednost v defenzivě a dostali se do vedení. Když už to vypadalo, že nenajdeme síly na závěrečný tlak, přišlo 5 minutové nastavení a v jeho poslední minutě nejprve odvrácený roh a následný centr na zadní tyč, kde vyplaval osamocený Vágner a vyrovnal na 3:3. Myslím, že jsme fanouškům nabídli kvalitní a pohledný fotbal, získaného bodu v závěru si nesmírně ceníme.

SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Od začátku jsme věděli, že nás čeká obrovsky těžký zápas. Vstoupili jsme do něj dobře, měli víc ze hry, ale po neproměněné šanci Hájka se z protiútoku dostali do vedení domácí po centru ze strany a nešťastném odrazu od našeho obránce. My jsme se dál tlačili za vyrovnáním a odměnou byl vyrovnávací gól Hájka. V druhé půli jsme si ovšem nepohlídali další brejkovou situaci po našem autu, kdy to domácí vyřešili skvěle a opět šli do vedení. To ale netrvalo dlouho, když vyrovnal navrátilec po zranění Voves. Věděli jsme, že máme o něco víc ze hry, a tak jsme dál šli za výhrou. Deset minut před koncem se prosadil Vodrážka a propuklo nadšení. Závěr zápasu jsme odehráli o jednoho hráče míň, když se nešťastně o zábradlí zranil Flachs. Hosté z poslední akce zápasu vstřelili vyrovnávací gól, a my se tak museli smířit jen s bodem. Mrzí to hlavně kvůli tomu, že už je to druhý zápas po sobě, co přijdeme o výhru poslední akcí zápasu. Nicméně to byl kvalitní zápas z obou stran na dobře připraveném hřišti, plný emocí i díky dobré atmosféře místních kotelníků.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - J. Pavlík [-] , M. Trumpeš [-] , R. Dvořák [-] , M. Bastl [-] (51. J. Taušek [-] ) , I. György [-] (79. Š. Švec [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , Z. Mašek [-] (70. T. Vágner [-] ) , J. Čanecký [-]

SK Petřín Plzeň B
O. Petr [-] - D. Vodrážka [-] (81. J. Levý [-] ) , M. Vanc [-] , A. Rada [-] , J. Mareš [-] , L. Kotěšovec [-] (46. D. Voves [-] ) , L. Zoubek [-] (70. M. Olach [-] ) , J. Flachs [-] , J. Havelka [-] , J. Hájek [-] (70. M. Jandoš [-] ) , M. Brož [-] (55. A. Vobruba [-] )

ŽK: 28. J. Čanecký , 40. R. Dvořák - 28. D. Vodrážka , 50. J. Flachs , 80. J. Veselý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠIMEK František, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů