1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2024 18:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk na Petříně zvládl poslední standardku a odvezl si bod!


Branky


19

Petřínská rezerva vede tabulku a pokud to s jejich prvním týmem dopadle dle aktuálního postavení v divizi, zřejmě i rezerva opustí soutěž směrem nahoru. Přesto plzeňský tým ve velmi dobré formě narazil na své umělce na tým, který s ním dokázal držet krok a v závěru svého soka také překvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín se brzy ujal vedení, když jeho útočníci vystihli špatnou přihrávku mezi obránci a k odraženému míči po zblokované střele se dostal Marek Jandoš, který a s těčí od obránce umístil míč na zadní tyč. Odpovědět mohl ve 20. minutě Šmíd, ale Edelman byl v pozoru, stejně tak o chvíli později proti střele z dálky od Kašpara. Jenže činit se musel i hostující Větrovec, a to o poznání více a v důležitějších momentech. Na brankové čáře třeba ve 33. minutě lapil doražku do odkryté brány, kterou mohl Kotěšovec navýšit vedení. Nebo později na tečovanou střelu stejného hráče.

 

Ve druhé půli se týmy dostávaly na dostřel brány spíše po centrovaných míčích do vápna, nebo střelami zpoza šestnáctky, ale po 45 minut se ani jeden z účastníků neprosadil. Zejména Větrovec svým soupeřům postupem času dělal větší a větší vrásky na čele, když se hra přesunula i na zem a domácí útočníci mohli využít nejeden samostatný únik na bránu. A jeden z nejdůležitějších zákroků si připsal v 77.minutě opět proti Kotěšovcovi, když se vytáhl na prudkou střelu pod víko. Domácí hráči už jen kroutili hlavou. A tak se v závěru mohli radovat hosté. Ti v nastaveném čase všichni nalezli k rozehrávce rohového kopu, míč se po několika odrazech snesl k Jakubovi Chalupnému, které ze sedmi metrů neměl problém prudkou střelou překonat Edelmana a zajistit Nepomuku cenný bod z půdy lídra soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: My jsme začali skvěle a když jsme už v 6. minutě vedli 1:0 asi nikoho nenapadlo, že to může skončit remízou. Jenže my jsme pak zahazovali jednu šanci za druhou, soupeř hrál prostě dobře a prostě si počkal na tu svojí šanci a dal jí. Že to bylo až v nastaveném čase je blbé spíš pro nás, než pro ně. Každopádně máme bod, musím pochválit hostujícího brankáře, protože to co chytnul bylo někdy až neskutečný a musíme jet dál.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že to bylo celkem vyrovnané utkání. Jeli jsme do Plzně s tím, abychom nedostali naloženo, protože Petřín je kvalitou jinde než my. "Kolenáře" jsme nechali doma nebo na střídačce, jelikož umělka jim nedělá dobře a mrzí mi, že Petřín doma na ničem jiném hrát nechce. Přitom mají osvětlení i na travnatém hřišti. I když tedy ta světla jsou taky k ničemu, denní světlo je denní světlo. Domácí do toho dupali od začátku a my jsme jim svojí chybičkou nahráli na první gól. Ve zbytku zápasu jsme se ale Petřínu vyrovnali běžecky i nasazením, takže jsme vydrželi v naději až do konce, kdy jsme srovnali po rohovém kopu. V zápase nás ale jinak několikrát solidně zachránil od inkasování více branek Větrovec, který tedy zaslouží pochvalu. Bod z Plzně je tedy super.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Tětek [-] (46. J. Havelka [-] ) , A. Rada [-] , L. Zoubek [-] (46. A. Vobruba [-] ) , L. Kotěšovec [-] , M. Jandoš [-] (46. J. Mareš [-] ) , D. Heller [-] , M. Vanc [-] , J. Hájek [-] (72. J. Levý [-] ) , M. Brož [-] (46. D. Vodrážka [-] ) , M. Trojovský [-]

FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - M. Berkovec [-] (67. V. Hejpetr [-] ) , J. Nový [-] , J. Pittr [-] , M. Kašpar [-] (46. J. Kohout [-] ) , J. Vosyka [-] , A. Salabai [-] (46. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] , L. Sládek [-] (70. A. Viktora [-] ) , T. Voráček [-] , D. Šmíd [-] (82. J. Chalupný [-] )

ŽK: 34. M. Brož , 51. D. Heller , 75. J. Levý , 90. D. Vodrážka .
Hráči zápasu: J. Havelka - Z. Větrovec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza