4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves B si doma poradila s Vírem 4:0


Branky


14

Rezerva Nové Vsi přivítala doma ve 24. kole Jiskru Vír, domácí tedy byli favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po 20 minutách rozjeli

V tomto zápase byli favoritem domácí a také to potvrdili. Začátek utkání byl sice ze strany Nové Vsi trochu slabší, ale po 20 minutách hry domácí už začali přehrávat i gólově svého soupeře. Jako první se prosadil Jakub Šandera ve 22. minutě, podruhé hosté inkasovali 29. minutě z kopačky Filipa Chalupy. A poslední gól do sbírky v prvním poločase vstřelil Petr Šandera, když běžela 38. minuta. Domácí tak ovládli první poločas 3:0, kdy po slabším úvodu dali tři góly a nasměrovali tak další výhru.

Nová Ves ještě přidala, Jiskra pro změnu šla do deseti

Ve druhém poločase se utkání prakticky už jenom dohráválo, ale přesto jsme pár zajímavých momentů našli. Jako první se v 52. minutě zapsal střelecky do statistik Radek Jinek, který tak už dal čtvrtý gól domácích. Pak na sebe také upozornili hosté, jenomže to nebylo moc pozitivní. V 55. minutě oslabil svůj tým hostující záložník Jiří Tomášek, který viděl druhou žlutou kartu a poslal tak Vír dohrát zápas o deseti hráčích. Nová Ves i přes dlouhou přesilovku nedokázala vstřelit další branku a proto toto utkání vyhrává poměrem 4:0, kdy se všechno rozhodlo v druhé části první poloviny. Hosté se prakticky k ničemu nezmohli, navíc Jiskra musela hrát velkou část zápasu v deseti.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Zdražil [-] , P. Bojanovský [-] (60. J. Ondřejka [-] ) , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] (15. F. Chalupa [-] ) , J. Šandera [-] (70. T. Nečas [-] ) , R. Jinek [-] , P. Bureš [-] , P. Šandera [-] , F. Šandera [-] (60. K. Žváček [-] ) , J. Bureš [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - O. Rychlý [-] , V. Oliva [-] (35. K. Orel [-] ) , T. Piskač [-] , M. Hulák [-] (72. P. Orel [-] ) - V. Sedler [-] , D. Fiala [-] (72. R. Bukáček [-] ) , J. Tomášek [-] , D. Šenkýř [-] (46. D. Lahodný [-] ) , M. Svoboda [-] (59. F. Kintr [-] ) - J. Coural [-] -

ŽK: 7. P. Bureš , 55. J. Bureš , 87. R. Jinek - 13. O. Rychlý , 19. J. Tomášek , 72. V. Sedler . ČK: 55. J. Tomášek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŠANDERA Jan (N), SKOUMAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích