2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička doma zabrala a dočkala se bodového přídělu, domácí remizovali s Vírem 2:2


Branky


16

Domácím šlo o hodně v tomto utkání, protože nutně potřebovali bodovat, aby měli lepší pozici v boji o záchranu, nutno říct, že hosté také na tom nejlépe nesjou a tak domácí měli dost velkou šanci na to, aby se dočkali bodů. Vše rozhodl druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů

V prvním poločase oba týmy byly dost bezzubé, proto také ho nemůžeme hodnotit úplně kladně, protože fanoušci a nestranní diváci hlavně postrádali branky a proto také po 45 minutách byli oba brankáři 100% a do šaten se šlo za bezbrankové remízy. Branky a napínavý průběh nám ale vynahradil celý druhý poločas.

Polnička dokázala vybojovat bod

Ve druhém poločase výrazně domácí zabrali a šli si pro body. Už ve 47. minutě je správným směrem navedl Ondřej Průža, který dal vedoucí gól a poprvé na jaře Polnička vedla. Jenže Vír se nevzdal a ukázal kdo je tady přece jenom mírným favoritem. V 56. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Matěje Huláka, v 69. minutě dokonce hosté šli do vedení, vývoj na stranu Jiskry otočil Jakub Sedler. Polnička se nesmířila s tímto stavem zápasu a dělala všechno proto, aby bylo vyrovnáno. A to se jim povedlo, v 79. minutě Jiří Víška srovnal na 2:2 a domácí tak zase byli na koni. A utkání tímto výysledkem také skončilo. Pro domácí je to první bod letos, velmi důležitý, protože jsou zase blíže k Moravci, co se týče hostů tak ti bod také budou brát, přitom jak se zápas vyvíjel, tak je asi remíza spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - T. Jambor [-] , R. Synek [-] (84. Z. Sedlák [-] ) , Z. Holas [-] , J. Víška [-] , O. Průža [-] , L. Ondráček [-] , J. Chyba [-] , J. Pálka [-] , L. Klement [-] , T. Litochleb [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - M. Hulák [-] , T. Piskač [-] , O. Rychlý [-] - D. Fiala [-] , D. Lahodný [-] , D. Šenkýř [-] (84. K. Orel [-] ) , M. Svoboda [-] (65. F. Kintr [-] ) - J. Coural [-] - J. Sedler [-] , J. Tomášek [-]

ŽK: 18. J. Pálka , 39. T. Jambor , 44. R. Synek , 82. J. Víška , 86. M. Chyba - 48. T. Piskač , 57. J. Tomášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - HOMOLA Matěj, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Oba soupeři v minulém kole schytali debakl. Polničce to na jaře moc nejde a proto si myslím že jsi hosté z Víru odvezou těsnou výhru 2-3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích