0:2
(0:0)
60. D. Volf
68. D. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládla lépe Solnice


Branky


60. D. Volf , 68. D. Volf
8

Ve 23. kole se utkal Náchod se Solnicí. Jednalo se o přímý souboj o druhé místo! Zápas zvládla lépe Solnice díky dvěma gólům exnáchodského Davida Volfa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli excelovali gólmani

V první půli se hrál atraktivní fotbal nahoru dolů se šancemi na obou stranách. Oba týmy si vytvořily zajímavé šance, ale vždy jak na jedné tak druhé straně podržely své týmy brankáři. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu. 

Zápas rozhodl dvěma brankami Volf

Do druhé půle vstoupila lépe Solnice. V 60. minutě vybojoval míč solnický Ptáček a přesnou přihrávkou našel Volfa, který krásnou střelou k pravé tyči nedal Hladíkovi šanci. V 68. minutě se k míči opět dostal Volf, prosmýkl se do vápna a střelou na zadní tyč vstřelil svoji druhou branku v zápase. Solnice díky velmi dobře organizované hře nepustila Náchod k výraznějšímu tlaku, ani mu nedovolila si vytvořit více vyložených šancí a dokráčela si tak pro důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: V 1.pol. se hrál fotbal nahoru-dolu se šancemi na obou stranách. My jsme neproměnili 3 gólovky a domácí nás za to málem potrestali. Zejména posledních 5 minut před přestávkou nám domácí zle zatápěli, ale podržel nás svými zákroky dnes výborný Honza Lehký. Ve 2.pol. už jsme domácí k žádné větší šanci nepustili. Pak si vzal slovo David Volf a 2 krásnými góly rozhodl utkání. V závěru zápasu už jsme si taktickou hrou vítězství pohlídali.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - J. Locker [-] , O. Zabrzeski [-] , J. Vančák [-] (83. L. Kudláček [-] ) , L. Knap [-] , A. Čejchan [-] (66. K. Kudasiewicz [-] ) , P. Simon [-] (60. M. Jahoda [-] ) , J. Havlena [-] , J. Petřík [-] (83. K. Wolak [-] ) , M. Rojšl [-] , K. Mlodzinski [-] (66. M. Punar [-] )

SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] (70. L. Pavlíček [-] ) , D. Volf [-] , J. Nejman [-] , D. Motl [-] , J. Krolop [-] (81. D. Valášek [-] ) , J. Jaroš [-] , P. Nosek [-] (81. O. Tobiška [-] ) , L. Dymák [-] , M. Jedlička [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 1. M. Rojšl , 62. A. Čejchan , 63. J. Hladík , 80. M. Punar - 70. J. Jaroš . ČK: 88. M. Punar .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KLEMENT Martin - IKIZGÜL Varol, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, který skončí výhrou domácích 1:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů