2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec je prozatím remízový král jara!


Branky


7

Svěřenci Richarda Vláška i ve třetím zápase po sobě remizovali. V zápase s Českou Skalicí se vška dočkali prvních jarních gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec pokaždé dokázal srovnat

Domácím vyšel vstup do utkání skvěle, když se ve 13. minutě po standardní situaci trefil hráč minulého kola Patrik Rompotl. Chlumec dokázal vzápětí srovnat když jejich obrana dokázala odvrátit rohový kop a z brejku se dokázal prosadit Dvořák. Další branky padly v podobně rychlém sledu. Nejprve vrátil domácím vedení Pípek, ale o dvě minuty později po standardní situaci srovnal na 2:2 Pánek. Do konce první půle další branky nepadly a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:2. 

Druhá půle patřila gólmanům

Ve druhé půli měli hlavní roli gólmani. Zkušený gólman domácích Pavel Šťastný několik svůj tým podržel, stejně jako jeho protějšek Ondřej Němec. Skóre se tak v druhé části nezměnilo a obou týmy se rozešly shodně po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: Začátek utkání se nám povedl a ze standardní situace jsme dali gól, bohužel jsme ihned z brejku po našem rohu inkasovali. Netrvalo to dlouho a vedení jsme měli zpět po šťastné střele Pípka, ale na druhé straně opět hosté ze standardní situace ihned vyrovnali. V druhém poločase jsme měli další velké příležitosti (Hanel, Tipelt, Rompotl), bohužel ani jednu jsme nevyužili. Hosté si také vytvořili pár velmi solidních šancí, ale ty dokázal zlikvidovat Šťása a tak bereme doma opět bod.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Třetí utkání s týmem ze spodku tabulky a třetí remíza, už alespoň s 2 vstřelenými brankami.Náš herní plán byl sice neinkasovat a držet domácí tým v napětí,ale zvládli jsme rychle dotáhnout oba rozdílové góly a po zbytek zápasu to byla na šance přetahovaná s hlavními rolemi pro golmany,Ti je splnili na výbornou a tak je remíza za nás spravedlivá.Kvitujeme letošní premiéru golmana Němce a zařazení dalších borců z C týmu,příště už ale chceme doma 3 body.Rozhodčí měli utkání opět pod kontrolou.



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , M. Tipelt [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (75. J. Hánl [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - L. Pánek [-] , M. Heger [-] , M. Tichý [-] , F. Jelínek [-] (88. O. Jansa [-] ) - J. Veselský [-] , J. Kučera [-] , P. Pilař [-] , V. Cholasta [-] - V. Dvořák [-] (83. V. Kříž [-] ) , J. Labík [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šob Aleš - NOVOTNÝ David, RIABEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích