3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště slaví první výhru!


Branky


8

Po remíze v Náchodě Týniště na jaře poprvé bere tři body, když doma porazilo Dobrušku. Ta opět doplatila na neefektivitu v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly do šatny

V první půli se hrálo zejména mezi vápny, kdy o něco aktivnější byli hosté. Branky začaly padat až ke konci první půle. Ve 41. minutě našel Kollár centrem Forejtka a ten přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Před odchodem do šaten bylo na týnišťské lavičce ještě veseleji, když pěknou akci Vody zakončoval aktivní Kollár.

Tlak Dobrušky v druhé půli ke gólu nevedl

Do druhé půle vstoupila mnohem aktivněji Dobruška a v určitých pasážích zápasu vyvíjela na domácí velký tlak. Týniště však tyto těžké chvíle ustálo a v samotném závěru vstřelil pojišťovací branku Nedomanský.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent trenéra: Důležité vítězství. První poločas jsme sice vedli, ale herně jsme nebyli spokojení. Druhý poločas ze strachu o vysledek jsme se dostali pod tlak, ale branku jsme neobdrželi a naopak jsme navýšili náskok. Doufáme, že je to impuls pro mužstvo a tato výhra nás nakopne.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Od začátku jsme byli aktivní a bylo vidět, že kluci chtějí odčinit zápas s Českou Skalicí. Ale opět jsme se přesvědčili, že se rozhoduje ve vápnech. A tak přes dobrý projev jsme nedůsledností pomohli domácím v závěru poločasu ke dvěma gólům. Ve druhém poločase jsme ještě tlak zvyšovali, ale dobře bránící domácí nás moc do šancí nepustili. Pochválím kluky za hru, ale musíme si vytknout školácké chyby v obraně.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - D. Šedivý [-] (89. M. Tulach [-] ) , D. Krupka [-] (78. O. Malý [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (78. V. Nedomanský [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] (89. D. Horák [-] ) , F. Kadavý [-] , D. Diblík [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - V. Bílek [-] (65. L. Prostředník [-] ) , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , P. Feichtinger [-] , D. Eimann [-] (76. M. Čančara [-] ) , A. Hašek [-] , J. Vávrů [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 72. R. Kollár , 80. D. Diblík - 44. J. Moník , 76. D. Eimann , 80. D. Doucek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: KLEMENT Martin - HALEŠ Vladan, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Filip Machač
Tip experta: výhra domácích

Týnište má za sebou dva velký těžké zápasy a naposled s Náchodem remizovali. Podle mě doma budou dominovat a tři body zůstanou v Týništi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích