0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 14:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chlumci padaly místo gólů žluté karty


Branky


9

Chlumec v druhém jarním kole přivítal doma Lázně Bělohrad. Stejně jako proti Hořicím dokázal udržet čisté konto, ale bohužel opět nevstřelit branku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužili penaltu

Do první šance se dostali domácí, když v 9. minutě postupoval ze strany na Horáka Dvořák, jeho střela ale mířla vedle. Ve 12. minutě měli dobrou příležitost hosté po akci Lonera s Trunečkem, kdy první jmenovaný ztroskotal na Kukalovi. V 16. minutě Kukala ze střední vzdálenosti prověřil hostující Hrnnčíř. Ve 22. minutě dobrým výběhem zabránil gólu hostující Horák. Ve 23. minutě se po zahávání hostující obrany řítil na Horák Dítě, gólman Lázní Bělohrad ale vytáhl parádní zákrok a poté ještě lépe zakročil proti dorážce. Ve 32. minutě měli domácí blízko k vedení, když měli možnost pokutového kopu. K penaltě se postavil kapitán Pilař, bohužel pro Chlumec trefil pouze břevno.

Ani druhá půle gól nenabídla

Ve druhém poločase se pokračovalo v důrazné hře, která bohužel nevedla ke gólům, ale k devíti žlutým kartám a tak i po závěrečném hvizdu svítilo na světelné tabuli skóre 0:0.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Další tým ze spodku tabulky, stejný vývoj i výsledek.Ke vstřelení branky jsme dnes byli blíže, ale PK,samostatný nájezd a další šance nám k tomu nestačily,chyběl klid a štěstí.Korektní soupeř byl dobře organizován,takticky zkušený a rozhodně ne defenzivní, měl i šance ke skorování a odjížděl asi s bodem spokojen.Věříme,že si jej vezmeme zpět u nich v další sezoně.Mladý HR dnes hodně žlutil, ale utkání kontroloval.V příštím zápase "vypustíme Krakena","přeparkujeme autobus" a musí to přijít!

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Domácí měli asi více ze hry, ale brankové příležitosti byly na obouch stranách. Nakonec gól nepadl a tak utkání skončilo remízou. Bodu z Chlumce si velmi vážíme.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Heger [-] , F. Jelínek [-] , V. Dvořák [-] (60. D. Šafránek [-] ) , J. Veselský [-] (80. J. Ludvík [-] ) , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] (60. V. Cholasta [-] ) , J. Kučera [-] , P. Pilař [-] , L. Pánek [-] , M. Tichý [-]

SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - M. Wagenknecht [-] (68. D. Kulhánek [-] ) , P. Horáček [-] (89. D. Janák [-] ) , L. Nezbeda [-] (84. J. Lánský [-] ) , L. Pour [-] (89. M. Rychecký [-] ) , J. Hrnčíř [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Truneček [-] , J. Kluz [-] , J. Odvárko [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLEMENT Martin - PEŠAVA Otakar, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Na podzim jsme v Bělohradě prohráli, ale doma jsme velice silní. Věřím ve vítězství 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza