0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod doma ztratil body s Týništěm


Branky


9

Náchod doma nedokázala Týništi vstřelit ani jednu branku a musel se tak spokojit s bodem za remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez šancí

V první půli se hrálo zejména mezi vápny bez větších šancí na jedné i druhé straně. Na obou stranách byly k vidění zajímavé brejky. Nejprve po čtvrthodině hry založil rychlý útok výhozem domácí gólman Hladík, Zabrzeski postupoval s míčem na branku Ottmara, ale v rozhodujícím momentě trefil jen záda hostujícího obránce. Hosté zahrozili také z brejku těsně před odchodem do kabin. I v tomto případě si s ním dokízala obrana poradit, konkrétně Mlodzisnki, který odvrátil míč do bezpečí.

Defenziva převišovala nad ofenzivou i v druhé půli

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, ale svoji převahu nedokázali přetavit ve vyložené šance. Jak minuty ubíhaly převzali iniciativu domácí. Z dálky to zkusil Punar, ale jeho střela gólově neskončila. Náchod v závěru tlačil, ale ani jedna z jejich šancí týnišťského Ottmara nijak zvlášť neprověřila. Po závěrečném hvizdu tak svítilo na světlené tabuli skóre 0:0.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Martin Malý, trenér: Celé utkání jsme byli lepším týmem, měli jsme převahu a hostům jsme umožnili pouze několik akcí z rychlých protiútoků. My jsme se bohužel nedokázali prosadit proti jejich hlubokému obrannému bloku a proto jsme zaznamenali druhou jarní ztrátu.

SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent trenéra: Zápas se budu snažit hodnotit objektivně, v utkání jsou emoce, napětí a vidíme věci zkresleně, tak píši po shlédnutí celého zápasu znovu. Dnes chceme hráčům poděkovat. Skvěle jsme pracovali do defenzivy, zodpovědně, organizovaně. Domácí vyjma střely ze 30m a závaru bez zakončení po standardních situacích tutovou šanci neměli. Naopak my jsme měli především ve 2.pol. možnosti na vstřelení branky. Dvě byli tutové, přesto bod s pokorou bereme a jsme za něj rádi. Špičkový výkon rozhodčích.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Rojšl [-] (46. M. Jahoda [-] ) , L. Kudláček [-] (73. K. Wolak [-] ) , L. Knap [-] , M. Brich [-] , O. Zabrzeski [-] (84. D. Hrubý [-] ) , J. Vančák [-] (68. P. Simon [-] ) , K. Mlodzinski [-] , J. Havlena [-] (84. K. Kudasiewicz [-] ) , J. Petřík [-] , M. Punar [-]

SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - F. Kadavý [-] , M. Cvejn [-] (76. O. Malý [-] ) , D. Krupka [-] (52. T. Repák [-] ) , D. Diblík [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (46. V. Nedomanský [-] ) , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] (83. F. Kubánek [-] ) , J. Šreibr [-]

ŽK: 34. K. Mlodzinski , 81. K. Wolak , 88. L. Knap , 91. M. Punar - 89. F. Kadavý , 91. M. Kadavý .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Vitvar Martin - MATĚJKA Jakub, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Náchod si spraví chuť po ztrátě bodů v České Skalici a vyhraje jednoznačně 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích