1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov napravil domácí porážku s Policí


Branky


10

V prvním zápase 17. kola krajského přeboru zavítal Rychnov na hřiště Dvora Králové a i přes rychlou branku domácích dokázal zápas otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá úvodní branka hosty nepoložila

Na zápas dorazila solidní divácká návštěva, celkem 180 diváků a už v 6. minutě se dočkali první branky. Domácí Janata vyvezl míč po pravé straně a centrem na zadní tyč našel nabíhajícího Machače, který ještě vracel míč na malé vápno kde se do hlavičky položila nová posila Dvora David Knespl a poslal domácí do vedení. S hosty to ve 20. minutě vypadalo ještě hůře když Knespl nešťastně udeřil rychnovského Noska do hlavy a ten musel střídat. Na hřiště se tak dostal teprve 18-ti letý Jakub Lukášek a o 15 minut později se ukázalo, že to byla správná volba. Ve 34. minutě Kocman poslal centr do vápna, kde ho Veselý sklepl na Markoviče, ten z otočky střílel na zadní tyč, jeho pokus domácí gólman Matula ještě dokázal vyrazit, ale pouze do míst, kde se nacházel právě střídající Lukášek, který z dorážky srovnal na poločasových 1:1. 

O výhře Rychnova rozhodl Zajíček

Vstup do druhé půle měli lepší hosté. Ve 47. minutě mířil těsně vedle levé tyče Zajíček. Stejný hráč byl ale již v 50. minutě přesnější, když vystihl chybnou rozehrávku domácí obrany a přízemní střelou na zadní tyč rozhodl o vítězství Spartaku.



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Miroslav Rűcker, trenér: Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu před solidní diváckou návštěvou. Byl to spíš boj o každý metr hřiště. U našich kluků musíme vyzdvihnout bojovný kolektivní výkon, který nám zajistil tři cenné body.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - F. Machač [-] , D. Knespl [-] , T. Olawoyin [-] , M. Jirousek [-] (57. T. Formánek [-] ) , M. Hruška [-] (79. J. Rejl [-] ) , M. Janata [-] (57. L. Trnka [-] ) , T. Picha [-] , D. Vitebský [-] , D. Sojka [-] (71. R. Klazar [-] ) , A. Ngantsie [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] , J. Nosek [-] (20. J. Lukášek [-] ) , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Červinka [-] (72. J. Šťovíček [-] ) - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (64. F. Široký [-] )

ŽK: 36. Š. Vacek , 61. M. Červinka , 75. F. Široký .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vítek Pavel - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Aleš Hašek
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas nebude jednoznačný, ale věřím více zkušenějším domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích