1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků přeboru vítěze nepoznal


Branky


8

Domácí Rajhradice chtěly Pohořelicím oplatit podzimní porážku, kdy hosté zvítězili 3:1.  Hosté však mají na jaře zatím lepší formu, když si připsali dvě výhry a jednu porážku s lídrem z Kuřimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od prvních minut se hrál důrazný fotbal na ne zcela dobrém hřišti, i když domácí se v týdnu zřejmě s hrací plochou snažili něco udělat. Ve 4. minutě nešetrným zákrokem dostal oprávněnou žlutou kartu náš útočník Adam Fiala. Po této situaci se hra zklidnila, my jsme hráli pozorně zezadu a příliš si nekomplikovali hru. Po zbytečném faulu domácí zahrávali standardní situaci, při které se jim nakonec podařilo vsítit  krásnou hlavičkou ale zcela osamoceným hráčem gól, 29. minuta, 1:0. Do konce poločasu se hrál stejný fotbal, nezáživný pro oko diváka.  

Do druhého poločasu jsme vstoupili v jiném rozestavení a hra se začala více přesouvat na půli domácích. Okolo 65. minuty došlo k vystřídání a na hřiště se dostali tři čerství hráči. Podařilo se nám vyrovnat  prostřelit domácí obranu odraženým balónem z hranice šestnáctky, úspěšným střelcem byl Filip Vedral, 70. minuta 1:1. Bohužel tento hráč dostal hned v 72. minutě druhou žlutou kartu za faul a tedy červenou. I v deseti lidech jsme se tlačili před domácí bránu a snažili se zápas zlomit v náš prospěch. To se už nepodařilo a tak si odvážíme z Rajhradic alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Po venkovní výhře byl náš cíl jasný, potvrdit tři body na domácím hřišti. První poločas byl z naší strany velmi dobrý, hostující tým jsme téměř k ničemu nepustili, měli jsme lepší pohyb a zaslouženě se šlo do kabin za našeho vedení. Druhý poločas byl poznamenán hodně zbytečnými ztrátami míče z naší strany, hosté vystřelili snad poprvé na branku a dali z toho gól. I když ihned po brance dostal hostující hráč červenou kartu, tak jsme si ve dvaceti minutách přesilové hry nedokázali vypracovat potřebný tlak, tudíž utkání skončilo dělbou bodů. Pro nás je to škoda, myslím, že jsme si zasloužili zvítězit.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Do Rajhradic jsme jeli s určitým plánem, který úplně nevyšel. Nelíbilo se mně nasazení našich třech útočníků. K tomu jsme inkasovali gól ze standardky, na které se neustále připravujeme. Poločas jsme z těchto důvodů tedy zaslouženě prohráli. Do druhé půle jsme změnili rozestavení a myslím si, že i dobře vystřídali. Podařilo se nám vyrovnat. Od 70. minuty jsme v deseti zápas hráli slušně takticky a spíš se ještě snažili zápas vyhrát, čeho si cením. Nelíbí se mi však chování domácích funkcionářů, kteří neustále vytváří tlak na rozhodčí a toto chování přenáší i na své hráče. V současné tabulce je pro nás bod příjemný a bereme ho. Myslím si, že jsme byli o chloupek lepší, ale na vítězství to rozhodně nebylo.



Sestavy


TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - J. Svoboda [-] , T. Kouřil [-] , Š. Špaček [-] , V. Kamenský [-] , J. Doležel [-] , M. Bělák [-] (86. F. Furch [-] ) , A. Sedlák [-] (63. T. Vavera [-] ) , D. Galia [-] , M. Urbánek [-] , Z. Michalec [-]

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - F. Vedral [-] , J. Sovka [-] , T. Kůra [-] , Z. Petrásek [-] - P. Horáček [-] , M. Ševčík [-] (68. R. Koch [-] ) - A. Fiala [-] (94. J. Zbránek [-] ) , P. Hron [-] (68. D. Ostrovka [-] ) , B. Lang [-] (68. Z. Matoušek [-] ) , D. Yatsyna [-]

ŽK: 39. V. Kamenský , 53. Z. Michalec , 84. M. Bělák , 87. F. Furch - 4. A. Fiala , 22. F. Vedral , 55. P. Hron . ČK: 71. F. Vedral .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kučera Roman - DADÁK David, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Tak tady nemůžu tipovat jinak. Kluky čeká velmi těžké utkání s kvalitním soupeřem. Věřím, že dokáží zopakovat výkon z Boskovic a oplatí Pohořelicím podzimní porážku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů