5:2
(3:1)
19. D. Síleš
91. D. Abdulai (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř přestřílel Morendu a po dvou prohrách slaví vítězství


Branky


23. D. Michna , 44. T. Ondroušek , 48. T. Jungwirth , 72. D. Michna (p.) , 84. D. Havlín - 19. D. Síleš , 91. D. Abdulai (p.)
8

Druhý jarní výjezd Morendy na hřiště soupeře a podruhé so odvezla pětku. I průběhy zápasů v Ratíškovicích (1:5) a v sobotu v Krumvíři  byly podobné. Nevyužité šance z úvodu utkání a postupná dominance domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu to začalo ještě lépe než v Raťkách. Tam šli do vedení domácí a my jsme museli vyrovnávat. V Krumvíři korunoval dobrou dvacetiminutovku Morendy krásnou stylovou hlavičkou Dominik Síleš po přesném centru za obranu od Samuela Čuse. Bohužel odpověď domácích byla velmi rychlá. Po čtyřech minutách vyrovnávala jejich největší zimní posila Dominik Havlín, když pro změnu naše defenzíva neodvrátila centr do pokutového území. V tom byla v celém zápase největší slabina Morendy a prakticky všechny góly padly po takových akcích nebo standardkách z boků. Až moc citelně v obraně chyběl kapitán Ondřej Kubík. Sice seděl na lavičce, ale trenér Aleš Schuster upřesnil, že spíše z morálních důvodů, aby podpořil kluky na hřišti. V minulém utkání se mu obnovilo zranění kotníku a celý týden netrénoval. Před zápasem to sice zkoušel, ale prostě to nešlo. Celý průběh utkání pak nejvíce ovlivnil závěr prvního poločasu. Při druhém gólu domácích jsme zase nezvládli nakopnutý balón za obranu. Jak komentoval Schuster, „hlídali jsme vzduch a ne soupeře“. I když ta situace byla tři na tři, tak jsme zkušeného domácího kapitána Tomáše Ondrouška nechali v zakončení v klidu zamířit. Ve třetí minutě nastavení první půle se něco podobného zopakovalo při trestném kopu od postranní lajny a do šatem si tak Krumvíř nesl dvougólový náskok.

Ten viditelně vlil do jeho kabiny uklidnění a na trávník pohodu. Domácí svojí »vysokou« hrou a trpělivostí ve druhém poločase přidali další dvě branky. Korekce Davida Abdulaie z penalty v první minutě nastavení už tedy nebyla podstatná.



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale naše šance jsme neproměnili. A tak jsme naopak zase jako první na jaře inkasovali. Tentokrát jsme ale brzo vyrovnali a ještě do půlky skóre otočili. Po přestávce jsme přidali další branky a poměrně v klidu jsme zápas dohráli.

SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Celkově je to samozřejmě špatné. V celém zápase nám dělaly velké problémy jejich dlouhé balóny za naši obranu a křižné centry do našeho velkého vápna. I když jsme se na to nachystali a věděli jsme, že to budou hrát, protože mají vysoké hráče. Moc nám chyběl Ondra. Je to zkušený hráč, který si to vzadu odřídí a hodně balónů sám odehraje. Zřejmě zlomový byl ten třetí gól »do šatny«. Druhý poločas, nechci říct, že oni měli pod kontrolou, ale my jsme si toho fakt moc nevytvořili. Hrálo se nahoru dolů, ale v podstatě se jenom nakopávali balóny. My jsme vpředu byli bez důrazu a sami jsme s tím vzadu měli problémy. Nechávali jsme jim hodně prostoru a nebyli schopni balón odkopnout, nějak uklidit. Moc mě mrzí ten začátek. Je to podobné jako v předchozích utkáních. Dobře to rozehrajeme, vedeme a pak si necháme dát zbytečné góly. Nebo ještě přesněji, spíš si je dáváme sami a sami dostaneme soupeře do sedla. Pak už se takový zápas těžko dohání nebo otáčí. Příště už musíme za každou cenu bodovat, protože ze spodku se to na nás dotahuje a střed tabulky mám utíká.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Jungwirth [-] , J. Borovička [-] , T. Drápal [-] , L. Košulič [-] - R. Němeček [-] (82. O. Přichystal [-] ) , T. Chráscina [-] (87. M. Riedl [-] ) , D. Michna [-] , M. Pařízek [-] - D. Havlín [-] , T. Ondroušek [-] (90. K. Brychta [-] )

SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - O. Havelka [-] , L. Gruber [-] (78. M. Zatloukal [-] ) , S. Čus [-] , A. Podzámský [-] - M. Šembera [-] (66. D. Štěpánek [-] ) , R. Adejumobi [-] , L. Roštínský [-] , R. Suchomel [-] , D. Síleš [-] - D. Abdulai [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Chabiča František - ZÁMEČNÍK Michal, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že po dvou prohrách s Ráječkem a Kuřimí si domácí spraví chuť a Morendu doma porazí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích