M. Chvosta 32. (p.)
P. Hájek 62.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně přetlačila Střelské Hoštice


Branky


32. M. Chvosta (p.) , 62. P. Hájek - 44. P. Rejšek
24

V sobotu se ve Volyni odehrálo zajímavé utkání, které přilákalo na slavojskou půdu Střelské Hoštice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující Hájek

Ve Volyni se fanoušci dočkali první branky ve 32. minutě, kdy sudí Šťastný nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil matador Michal Chvosta, který se z penaltové pozice nemýlil. Hosté si však ještě do konce poločasu připravili odpověď, když ve 44. minutě překonal brankáře Mráze Pavel Rejšek. O osudu utkání tak rozhodla až 62. minuta! Hrací předmět získal domácí Petr Hájek, jehož střela z hranice pokutového území skončila až za zády brankáře Vlka. Hosté mohli opět vyrovnat, šance Duraje však gólem neskončila.

Volyně tak nakonec zvítězila nad Střelskými Hošticemi poměrem 2:1 a Slavoj si tak připsal velmi povedené tři body. Naopak Hoštice čeká v příštím kole velmi důležitý zápas s prvním Bavorovem, který může rozhodnout titulovou bitvu. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V úvodu utkání jsme byli aktivnějším týmem hodně jsme kombinovali a pár dobrých náznaků šancí jsme si vypracovali ale žádnou jsme nedokázali lépe vyřešit. Až ve 32. minutě provedl výbornou individuální akci Jarda Chvosta, který unikl obraně a pouze za cenu faulu ho zastavil brankář Vlk. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Michal Chvosta. Bohužel jsme těsně před poločasem inkasovali vyrovnávací branku, když jsme nepohlídali centrovaný míč do vápna. Po změně stran jsme dále pokračovali v kombinačním fotbale a odměnou byla vítězná branka ze 62. minuty, kdy Petr Hájek střelu z poza vápna umístil nechytatelně k levé tyči. Do konce zápasu jsme si vítězství pohlídali.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Ve Volyni jsme chtěli bodovat. Ovšem věděli jsme, že to nebude jednoduchý úkol. Již úvod utkání měl zápletku v tom, že jsme museli nastoupit ve vypůjčených dresech soupeře. Samotné utkání mělo dobrý herní projev od obou celků. Ve 31.min přišel zákrok gólmana Vlka na domácího útočníka na hranici vápna a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil domácí matador Chvosta. Do poločasu jsme stihli vyrovnat, když se ve 44.min po pěkné kombinaci prosadil Rejšek. O svém vítězství rozhodli domácí v 62.min kdy se se štěstím prosadil Hájek. Vyrovnat mohl Duraj, který obral o balón domácího gólmana Mráze, ale z velkého úhlu přesně do sítě nezamířil. V následujícím kole v souboji druhého s prvním přivítáme na svém hřišti Bavorov



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] , J. Peterka [-] (90. B. Šitner [-] ) , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] (67. J. Brabec [-] ) , A. Mack [-] , P. Pubal [-] (73. J. Čužna [-] ) , K. Hájek [-] , M. Vávra [-] , V. Janoušek [-] (46. P. Hájek [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - O. Koudelka [-] , D. Šperl [-] , J. Strnad [-] - M. Kokrda [-] , V. Dohonyi [-] , P. Hlava [-] , P. Málek [-] - P. Rejšek [-] (78. J. Šíp [-] ) , V. Křivanec [-] (46. R. Duraj [-] ) , P. Zídek [-] (63. K. Fedorov [-] ) -

ŽK: 34. A. Mack , 57. M. Vávra - 29. M. Kokrda , 31. J. Strnad , 31. T. Vlk , 53. P. Rejšek .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZABILKA Luboš, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Roman Lauda
Tip experta: remíza

Volyně to bude dobrý mač, takže tam počítám remízový zápas, 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích