0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov je mistrem! Ve Střelských Hošticích rozhodl Varyš


Branky


21

Souboj prvního se druhým definitivně rozhodl v 1.B třídě skupiny B o letošním vítězi. Tím se stal bavorovský Sokol, který na půdě Střelských Hoštic zvítězil tím nejtěsnějším možným způsobem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ať se slaví!

Zápas dvou nejlepších týmů soutěže započal lépe hostující Bavorov, který se dočkal vedoucí branky ve 25. minutě hry. Jakub Varyš napřáhl za hranicí pokutového území a jeho rána zapadla až za brankáře Vlka. Domácí se hnali za vyrovnáním, které mohlo přijít do konce prvního poločasu. Povedenou pokus kapitána Kokrdy však brankář Koutský lapil. 

Čas pomalu plynul a Bavorov zkušeně hlídal svůj jednobrankový náskok. Ten mohl opět smáznout pro domácí David Šperl, který však v největší šanci druhého dějství neuspěl. Bavorov tak zvítězil dvaatřicátou brankou Jakuba Varyše ve Střelských Hošticích 1:0 a mohl již na hřišti spustit své mohutné oslavy historického postupu, které si nenechal ujít ani fotograf Jan Škrle, jehož foto si můžete projít v galerii.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V souboji druhého celku s prvním stačilo Bavorovu uhrát bod, aby mohl slavit vítězství v soutěži. Utkání velmi dobré úrovně rozhodl ve 25.min kanonýr Varyš, který střelou z vápna překonal domácího gólmana Vlka. Vyrovnat jsme mohli ještě v první polovině, ale povedenou střelu Kokrdy lapil Koutský. Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale soupeř v poklidu hlídal jednogólový náskok. V největší šanci druhé poloviny vychytal Šperla hostující gólman. Po výhře 1:0 tedy Bavorov slaví a my mu gratulujeme. Pokusíme se ve zbylých zápasech udržet druhé místo.

TJ Sokol Bavorov
Petr Šafránek - starosta Bavorova: Toto je historický výsledek pro TJ Sokol Bavorov. Výhra ve Střelských Hošticích znamená mistrovský titul v 1.B třídě a zároveň ve 101leté historii oddílu postup do 1.A třídy. Velká gratulace hráčům, trenérům a funkcionářům TJ Sokol Bavorov.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šperl [-] , V. Hozman [-] , J. Strnad [-] , O. Koudelka [-] - M. Kokrda [-] , P. Málek [-] , V. Dohonyi [-] , P. Hlava [-] - P. Rejšek [-] , K. Fedorov [-] (46. P. Zídek [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - R. Tomek [-] , B. Begiri [-] , M. Färber [-] (81. D. Calta [-] ) , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] (71. V. Funda [-] ) , J. Varyš [-] , M. Polanský [-] , D. Šuba [-] , J. Funda [-] , R. Oláh [-] (63. P. Krejčí [-] )

ŽK: 18. M. Kokrda , 66. P. Rejšek - 18. M. Färber , 89. D. Šuba .
Hráči zápasu: J. Varyš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Marek Vladimír - PÁNEK Milan, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Šimon Kouba
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola ovládne Bavorov 3:0 a oslaví tak mistrovský titul.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj druhého s prvním domácí zvládnou lépe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů