4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Páteční předehrávku ovládl Bavorov


Branky


23. J. Varyš (p.) , 28. J. Varyš , 71. J. Varyš , 81. B. Begiri
24

Již v pátek se odehrálo v rámci 23. kola utkání v Bavorově, kam zamířily Chelčice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět úřadující Varyš

V páteční předehrávce se fanoušci dočkali čtyř branek, přičemž všechny byly v podání domácích hráčů. Po první velké šanci hostujících Chelčic, kterou domácí přežili, nařídil sudí Mráz ve 23. minutě pokutový kop, který ve prospěch domácích proměnil Jakub Varyš. Domácímu střelci ovšem jedna branka nestačila a o pět minut později si našel v pokutovém území povedený centr, který usměrnil přesně za Duškova záda. 

Hosté se pokusili s nepříznivým stavem utkání něco udělat, výsledkem však byla v 71. minutě třetí branka Jakuba Varyše. O deset minut později uzavřel gólový účet utkání Besim Begiri, který v dané chvíli neváhal a propálil všechno, co mu stálo v cestě. 

Bavorov tak v páteční předehrávce zvítězil poměrem 4:0 a připsal si další tři body na cestě za vysněným postupem. I přes dobrý výkon se však našla jedna kaňka na domácím výkonu a to opětovné vyloučení Dominika Folty, který potvrdil statut nejčastěji vylučovaného hráče soutěže a v 75. minutě zamířil po druhé žluté kartě předčasně do sprch. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
FB Sokol Bavorov: Zápas začal klasicky, měli jsme balón více na kopačkách, ale bez nějaké větší šance. Naopak Chelčice mohli vstřelit první branku ze standartní situace, kterou jsme přežily. I my jsme mohli vstřelit branku z rohového kopu, ale balon skončil těsně vedle tyče. Ve 23’ jsme měli výhodu pokutového kopu a Jakub Varyš se nemýlil. Hned o 5’ minut později si Jakub Varyš naběhl na centr a zvýšil 2:0. Poločas se dohrál v poklidu, měli jsme balon na svých kopačkách a dobře jsme kombinovali. V druhé půli Chelčice už neměli co ztratit a bylo to znát na jejich herním projevu, my jsme začali dělat chyby v rozehrávce a mohli jsme i inkasovat, protože si Chelčice vypracovali pár slibných příležitostí, ale skvěle chytající Koutský si se vším poradil. V 70’ si zase Varyš naběhl na centr a nedal Duškovi šanci. O 10’ později se k odraženému balonu dostal Beqiri a propálil vše co mu stálo v cestě 4:0. Poté už se zápas dohrál v poklidu. Moc děkujeme našim skvělým fanouškům, kteří nám zase fandili po celý zápas.

FK Chelčice
Jaroslav Křenek - hráč: Domácí si vítězství zasloužili. My neproměňovali své šance, oni ano. Byl znát výkon Jakuba Varyše, který si dokázal najít správný prostor v pokutovém území a vstřelit nám hattrick.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Begiri [-] , M. Färber [-] , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] (83. F. Holman [-] ) , J. Varyš [-] (82. Z. Líkař [-] ) , M. Polanský [-] (66. R. Oláh [-] ) , D. Šuba [-] , D. Folta [-] , J. Funda [-] , P. Krejčí [-] (71. V. Funda [-] )

FK Chelčice
P. Dušek [-] - V. Tesař [-] (70. P. Valenta [-] ) , J. Turek [-] (46. T. Tlapa [-] ) , J. Chalupský [-] (61. M. Šácha [-] ) , T. Kouba [-] (39. M. Machnyk [-] ) , J. Křenek [-] , P. Celý [-] , M. Švec [-] , T. Koberna [-] (60. J. Koloušek [-] ) , R. Kapusta [-] , J. Hajný [-]

ŽK: 4. B. Begiri , 38. M. Polanský , 52. D. Folta , 52. R. Funda , 85. M. Färber - 34. J. Hajný , 66. P. Celý . ČK: 75. D. Folta .
Hráči zápasu: J. Varyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, SMÉKAL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Roman Lauda
Tip experta: výhra domácích

Bavorov bude doma gólový a bude si chtít spravit chuť, 5:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bavorov byť na jaře nehraje oslnivě si u Blanice body vzít nenechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích