2:3
(1:2)
7. L. Mála (vl.)
27. M. Novotný
47. J. Lukeš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pozdní příjezd, pak tři body! Kozlíci loupili v Bělčicích


Branky


27. L. Mála , 63. J. Houda - 7. L. Mála (vl.) , 27. M. Novotný , 47. J. Lukeš
24

Hodiny odbíjí tři hodiny a start utkání se blíží. Domácí připraveni, rozhodčí také, jen hráči Vlachova Březí schází. I takto by se dal popsat start sobotního utkání, který se kvůli zdržení hostujícího autobusu musel o pár minut odložit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez rozcvičky?

Ani tato úsměvná událost však na svěřencích Františka Fencla nebyla znát a už po sedmi minutách se Kozlíci ujali vedení, když si Bízkův rohový kop srazil do vlastní sítě Lukáš Mála. Domácí se ovšem mohli dočkat rychlého vyrovnání v 16. minutě. Rážův přímý kop však po přizvednutí zdi skončil těsně mimo a následný rohový kop pouze proplachtil vápnem Vlachova Březí. Na vyrovnávací branku se tak čekalo až do 27. minuty, kdy se Lukáš Mála dostal před Martina Kuklu, následně v souboji s brankářem Koubou zachoval klid na kopačce a poslal míč přesně k tyči. Remízový stav utkání však vydržel v Bělčicích pouhých třicet vteřin, než Kozlíkům vrátil vedení Michal Novotný, který se nebál zatlačit na domácí obranu a využil jejího zaváhání. Jednobrankový náskok mohl navýšit z pohledu hostů Michal Hojdekr, ani jedna z jeho hlaviček však v bělčické brance neskončila. V samotném závěru poločasu mohl podruhé utkání vyrovnat Jakub Houda. Domácího útočníka ovšem na poslední chvíli zastavil dobrou obranou prací Martin Kukla.

Boj až do konce

Třetí branka Vlachova Březí tak přišla až na začátku druhého poločasu, konkrétně ve 47. minutě. Rohový kop sice domácí Ráž přizvedl, pouze však na hlavu Jana Lukeše, který překonal brankáře Skalu hlavičkou do protipohybu. Zdálo se být rozhodnuto, v 63. minutě ovšem vykřesal domácí naději na body Jakub Houda, který společně s Ondřejem Pácou využil rychlý protiútok. Domácí se snažili o potřebné vyrovnání, když ovšem ani pokus Ježka z 81. minuty neskončil v síti, bylo rozhodnuto. Vlachovo Březí tak nakonec i po patáliích na cestě vyloupilo Bělčice a zvítězilo poměrem 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Porazili jsme se sami. Soupeř nás překvapil, byl lepší a zaslouženě zvítězili, i přes naši snahu aspoň utkání zremizovat.

FC Vlachovo Březí
Václav Plachta - hráč: Po velice kuriózní cestě do Bělčic jsme vstoupili do utkání tím nejlepším možným způsobem a i po vyrovnání jsme si vzali hned vedení zpět. Zbytečně jsme si ovšem závěr utkání zkomplikovali inkasovanou brankou a neproměňováním našich šancí. Tři body z Bělčic jsou však velice cenné.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - J. Vejšický [-] (51. J. Švejda [-] ) , L. Mála [-] (46. J. Cibulka [-] ) , J. Houda [-] , V. Dammer [-] (11. T. Ježek [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , O. Páca [-] , M. Hevera [-] (51. M. Fiala [-] ) , K. Zeman [-] , J. Křiváček [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] (87. V. Plachta [-] ) , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (77. L. Martínek [-] ) , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (58. V. Kautman [-] ) , A. Novotný [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 74. F. Daniel .
Hráči zápasu: J. Lukeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - RYNEŠ Vladimír, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém si myslím, že rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si na prachaticko odvezou tři body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza