Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň vyloupila Strakonice


Branky


21

První kolo 1.B třídy skupiny B přineslo hned na úvod atraktivní duel, konkrétně duel strakonické rezervy se Štěkní. Zajímavý duel nabídl nakonec pět branek, přičemž o tu jednu navíc byli šťastnější hráči Otavanu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Držení není vše

Od úvodu utkání měli v areálu Na Sídlišti více míč na kopačkách domácích, kteří se snažili vstřelit úvodní branku. Proti tomu však byli dobře postavení hosté, kteří čekali na domácí chyby a první z nich přišla ve 27. minutě. Otavan navíc dokázal tuto chybu potrestat i vstřelenou brankou, když se prosadil kapitán Václav Kynkor. Vedení však Štěkni vydrželo pouhé dvě minuty, než domácí zásluhou Davida Šefčíka vyrovnali. Do konce poločasu si však Štěkeň vzala vedení zpět, když se dvě minuty před poločasovým hvizdem prosadil Radek Kuneš.

Rychlý start a červená k tomu

Junior šel do druhého poločasu s jednoznačným cílem vyrovnat, tento cíl však vzal rychle za své. Strakonice hrubě nezvládly začátek druhého poločasu a hned ve 46. minutě poslal Štěkeň do dvougólového trháku Jan Maršala, který nastoupil až do druhého poločasu. Ve 48. minutě ovšem domácí dostali ještě naději na bodový zisk, když Daniel Rybák viděl od rozhodčího Zabilky druhou žlutou kartu a následně i červenou. Strakonická přesilovka dlouho nemohla přinést žádný kontaktní gól. Ten nakonec přišel až v 81. minutě po šanci Michala Boukalíka a domácí tak v záběru vrhli všechny své síly do útoku.

Na výsledku se však už nezměnilo a Štěkeň tak podruhé v sezoně vyzrála na strakonický Junior, tentokrát po výsledku 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: První jarní zápas nám nevyšel podle představ. Naše hra nebyla špatná, ale hrozně pomalá. Všechny tři branky jsme obdrželi po našich chybách. Soupeř trestal každou naši fatální chybu. Musíme se více tlačit do zakončení, i když jsme měli přesilovku 40 minut a byli ve velkém tlaku, zakončení na bránu přišlo pouze jedno a to je málo. Myslím si, že zápasu by více slušela remíza. Teď je potřeba hodit tuhle prohru za hlavu a pokračovat dál v naší práci.

TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: První jarní zápas jsme zvládli ale nebylo to vůbec lehké. První poločas byl Junior více na balónu ale přesto jsem šli do vedení my. Když se prosadil náš kapitán Václav Kynkor. Ale naše radost netrvala dlouho když domácí skóre srovnali. Ale do přestávky jsem skóre navýšili když se trefil Radek Kuneš. Do druhého poločasu jsem vlétli rychlou brankou střídajícího Jana Maršali. Poté přišlo potrestání Dana Rybáka když předčasně šel do kabin. Od té doby byl Junior na koní ale stačil jen snížit. Chci poděkovat celému týmu za týmovou práci.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , L. Duba [-] (46. P. Cibulka [-] ) , M. Říha [-] , Š. Vondrák [-] , L. Šimák [-] , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] , R. Novák [-] (66. Š. Přib [-] ) , J. Benedikt [-] , T. Prajzler [-]

TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - J. Bálek [-] (46. J. Maršala [-] ) , R. Kuneš [-] (89. V. Žižka [-] ) , V. Poláček [-] , P. Málek [-] (74. O. Rataj [-] ) , M. Čížek [-] (70. I. Hanák [-] ) , O. Pavlík [-] , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , D. Rybák [-] , D. Soukup [-] (46. J. Jariabka [-] )

ŽK: 21. T. Winter - 32. D. Rybák . ČK: 91. M. Říha - 48. D. Rybák .
Hráči zápasu: J. Maršala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zabilka Luboš - HÁJEK Vladislav, SÝKORA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: výhra domácích

Strakonice hrajou na domácí půdě a o gól vyhrajou, 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po boji vydře body strakonický Junior.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů