Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářskou bitvu zvládl Borek! Hrdějovice zůstaly poslední


Branky


27

Ze zápasu přinášíme reportáž i ohlasy aktérů z obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hrál se opět fotbal nahoru dolů, bohužel pro domácí hosté měli více štěstí, jinak to asi nikdo hodnotit nemůže. První gól padl po špatném bránění domácích a útočník propálil dokonce dvojblok hráčů a míč dostal přízemní střelou na zadní tyč. Pak po nevyužitých šanci přišla střela ze střední vzdálenosti kterou Tressl nešťastně tečoval do protipohybu golmana, míč skončil sice na tyči, ale nejrychlejší byl útočník hostí, 2:0 a šlo se do kabin.

Druhý poločas

Domácí začali druhý poločas mnohem odvážněji a bylo to znát. Dostávali se do dobrých příležitostí, ale buď byl proti výborný gólman a nebo nepřesnost, která domácí dlouhodobě trápí. Pak přišel trest, kdy se hosté dostali do vápna a přesnou střelou pod víko brány zvýšili na 3:0. Následně přišla odpověď Kaislerem, po pasu za beky proměnil samostatný nájezd 1:3. Domácí to nakoplo a dokonce se jim podařilo Tresslem snížit z přímého kopu na rozdíl jediné branky, ale bohužel pro ně to vydrželo jen pár minut a přišel další smolný gól, kdy blokující Lipold zblokoval patou míč tak nešťastně,  že přeloboval vlastního gólmana Šturmu, který jen bezmocně sledoval míč padající do branky bez možnosti zasáhnout. Více už zápas nenabídl a tak si hosté v boji o záchranu odvezli všechny body a udělali důležitý krok k záchraně!

 

Autor: M. Tressl

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Je to možná už ohraná písnička, ale řekl bych, že jsme opět podali dobrý výkon a nechali na hřišti všechno. Jenže nemáme trochu toho štěstí, aby nám to tam spadlo a naopak góly, co jsme dnes dostali, byly opravdu smolné. Co se dá dělat, dokud je ale naděje, budeme bojovat i nadále.

FK Borek
Radek Horejš (hráč): Do utkání jsme vstoupili aktivně a úvod patřil jasně nám z čehož vyplynula i první gólová akce, kterou zakončil Martin Kocina. Následně jsme po střetu s domácím hráčem přišli o kapitána M. Leštinu, který opouštěl hřiště na nosítkách s podezřením na zlomená žebra. I nadále jsme byli lepším mužstvem a po střele K.Holzepla pohotově dorážel na 0:2 Ondra Vaník. Do druhé půle vstoupili lépe domácí a dostali nás pod tlak, ovšem bez vážnějšího zakončení. A tak v 56. min přidal třetí gól Karel Holzepl. Následně snížil agilní Lukáš Kaisler a na 2:3 snížil parádní střelou M. Tressl. Parádní zákrok pak předvedl Filip Moudrý proti hlavičce domácího hráče. Následně nám vrátil dvougólový náskok David Hájek s pomocí teče domácího obránce. Závěr zápasu jsme si už pohlídali a těšili se tě tří bodů. Lešťovi přejeme brzké uzdravení a co nejmíň bolesti.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - P. Voráček [-] , M. Tressl [-] , M. Sloup [-] (81. Z. Filípek [-] ) , O. Lipold [-] (84. M. Ridvan [-] ) , M. Studnička [-] (77. J. Melichar [-] ) , L. Peiger [-] (70. F. Leiš [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , J. Koch [-]

FK Borek
F. Moudrý [-] - M. Leština [-] (28. M. Severa [-] ) , J. Endlicher [-] , D. Šťastný [-] , O. Vaník [-] - M. Kocina [-] , J. Frank [-] - K. Holzepl [-] , V. Baščevan [-] (73. O. Hanžl [-] ) , R. Horejš [-] , D. Hájek [-] -

ŽK: 61. O. Lipold - 34. D. Šťastný , 36. M. Kocina , 58. J. Endlicher , 72. V. Baščevan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - TOUCHA Matěj, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj ze dna tabulky týmů z předměstí Jihočeské metropole skončí smírem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích