G. Bujok 10.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně znovu neinkasovala a poradila si s Planou


Branky


10. G. Bujok
30

Plaňáci po skalpu Strunkovic nedokázali vyzrát na kvalitní čkyňskou defenzivu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull (vedoucí mužstva) + Jan Děd (trenér): Patrik Krull: " Bojovnost, zodpovědnost, týmovost a pokora, to přesně nám včera nechybělo, možná proto jsme to zvládli a třetí tým tabulky od Budějc jsme porazili gólem Gusty Bujoka (8) z desáté minuty. Zápas byl od začátku velmi bojovný, oba týmy si vypracovaly po jedné velké šanci, my ji proměnili a hosté díky Turkovi a Drnkovi ne!" Jan Děd: "Vedoucí prakticky vše řekl, já musím jen pochválit kluky. Samozřejmě byl ještě trochu těžký terén, míč odskakoval, ale to bylo pro oba stejné. O tom, že Planá má kvalitní tým, jsme věděli, resp. za ni hovoří výsledky. Navíc v zimě ještě posílila a zřejmě má vyšší cíle. U nás to jen potvrdila. Má kvalitní zálohu, která pracovala velmi dobře. My jsme o tom všem věděli, řekli jsme si co musíme hrát, na co si dávat pozor. Před začátkem se při rozcvičce zranil Sebastián Tipanic a domácí premiéra se mu tak vzdálila. 1. Poločas každý tým hrál pozorně z obrany a tak se odehrávala bitva převážně ve středu pole. Přesto jsme udeřili jako první a Gustovo pohotové zakončení skončilo v síti. Hosté měli možnost srovnat, kdy prodloužený míč na zadní dorážel hráč Plané, ale Drnek předvedl bravurní zákrok. Druhý poločas byl vyrovnaný, hosté se tlačili před branku domácích, ale jejich centry nebyly adresné. V závěru se nám naskytla situace 4 na 1, ale bohužel jsme ji nedotáhli gólově. Musím pochválit celý tým, ale pokud bych měl přece jen vypíchnout dva hráče, tak Drnek v bráně a Pešl na pravé straně nejen pozorně bránil, ale podporoval neúnavně útok. Poděkování zaslouží i naši věrní bubeníci, kteří opět vytvořili skvělou atmosféru. Ještě jednou díky všem a za týden v Sousedovicích. Hezké Velikonoce."

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Soupěr dal jeden gól, my žádnej. Je to vlastně strašně jednoduchý, ta omáčka kolem nikoho už druhý den po zápase nezajímá. Minulý týden po vítězství nad “neporazitelnými” Strunkovicemi jsme byli za bohy, teď jsme za voly. Domácím gratuluju k vítězství, chtěli víc a to rozhodlo.



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - M. Chalupa [-] , D. Chvál [-] (67. I. Pinke [-] ) , A. Bujok [-] (88. L. Chalupa [-] ) , J. Král [-] , T. Děd [-] (92. O. Červený [-] ) , J. Fiedler [-] (60. M. Gerold [-] ) , G. Bujok [-] (78. S. Schettini [-] ) , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] , V. Turek [-]

SK Planá
K. Hajdušek [-] - K. Šejvar [-] (11. O. Hotový [-] ) , D. Kodras [-] , M. Cimerhanzl [-] , L. Janák [-] - P. Řehoř [-] (76. T. Plojhar [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Carda [-] (72. T. Pintér [-] ) , D. Kořínek [-] - P. Šteyer [-] (46. L. Pešek [-] ) , P. Pajerský [-]

ŽK: 15. V. Turek , 88. A. Bujok - 38. O. Hotový , 48. P. Svoboda , 61. J. Carda , 86. T. Plojhar , 92. P. Pajerský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KŘÍŽ Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Petr Kortus
Tip experta: výhra hostů

Planá se minulý týden s námi prezentovala slušným výkonem. Jsou favoritem tohoto mače, pokud chtějí soutěž vyhrát nemohou si dovolit klopýtnout. Myslím si, že to zvládnou.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Čkyňští získali důležité body v Blatné, ale na rozjetou Planou stačit nebudou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů