3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko narazilo ve Strakonicích a všechny body zůstaly Junioru


Branky


19

Neděle nabídla mnoho zajímavých zápasů na úvod krajského přeboru. Jedním z nich byl také zápas ve Strakonicích, kde domácí Junior přivítal nebezpečné vzduchotechniky z Milevska. Napínavý duel nakonec gólově rozhodlo strakonické duo Krejčí - Bilý, které vstřelilo tři branky. Milevsko se zmohlo na překonání brankáře Lízala pouze v jednom případě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Kdo nestihl úvod utkání v areálu Na Sídlišti, mohl jen litovat. Aktivní fotbal nabízel hned ve svém úvodu parádní podívanou, ve které měli více ze hry hosté. Ti sice drželi více míč na svých kopačkách, šance však přicházely na druhé straně a v 10. minutě se Junior ujal vedení zásluhou Toma Bílého. Vedení však Junior udržel pouhé dvě minuty, než na druhé straně překonal brankáře Lízala Ondřej Souček. Stav 1:1  vydržel až do samotného závěru poločasu, kdy si Junior vzal zpět na svojí stranu a opět u toho byl Tom Bílý, který přehlavičkoval brankáře Hejla. 

Pojistka Krejčího

Milevsko vstoupilo do druhého poločasu s jasným cílem vyrovnat a prvních deset minut prošla strakonická obrana tvrdou zkouškou, kterou svěřenci Přemysla Šrouba zvládli. Hra se následně po úvodním tlaku vyrovnala a těsně před hodinou hry přidal třetí branku Junioru po parádní kombinaci Karel Krejčí. Dvojbrankový náskok mohlnavíc  o chvíli později navýšit Tomáš Janoch, který se vrátil do Strakonic v zimní pauze z Katovic. Zkušený matador však nastřelil z přímého kopu pouze tyč Hejlovy branky. Milevsko se nakonec, při snaze vyrovnat, ve druhém poločase zmohlo pouze na jednu jedinou šanci, kterou však brankář Lízal zlikvidoval.

Junior tak nakonec vstoupil do jarní části vítězně a po vítězství 3:1 nad Milevskem bere všechny tři body, naopak vzduchotechnici budou chtít nedělní porážku odčinit v domácím utkání se Semicemi v následujícím kole.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: V prvním zápase jarní části jsme přivítali jeden z nejlepších týmů soutěže Milevsko. Od začátku byli hosté lepší na míči a potvrzovali svou kvalitu, ale tím kdo si vytvářel brankové příležitosti jsme byli my. Do vedení nás poslal Bílý, bohužel hned po chvilce Milevsko vyrovnalo. Do poločasu jsme dokázali znovu strhnout vedení na naši stranu. Znovu aktivní Bílý přehlavičkoval brankáře a šlo se do kabin. O poločase jsem hráče upozorňoval, že Milevsko vrhne všechny síly do útočné fáze a nám se budou otevírat okénka v jejich obraně. Poctivě jsme odbránili 10 minut, od té doby se hra vyrovnala. Po pěkné akci přidal Krejčí pojistku. Z trestného kopu trefil Janoch tyč. Jedinou šanci Milevska chytil Lízal a tak po velice dobře takticky zvládnutém utkání bereme zaslouženě tři body. Musím všechny kluky pochválit. Byla vidět jejich touha po vítězství.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Po celý zápas jsme se nedokázali vyrovnat s důrazem a větším nasazením domácích. Nám vázla kombinace a nedařilo se nám dostat přes středovou řadu domácích. Když už jsem se dostali před vápno, nevymysleli jsme nic překvapivého, čím bychom dostali domácí pod tlak. Při prvních dvou gólech jsme udělali hrubé chyby, které domácí potrestali a díky tomu nemáme ze zápasu nic. S takovým výkonem ale na bodový zisk pomýšlet nemůžeme



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - R. Zahrádka [-] (93. L. Prokop [-] ) , K. Krejčí [-] (87. J. Máška [-] ) , T. Janoch [-] , J. Smola [-] , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] , D. Míčka [-] (91. L. Pomej [-] ) , J. Váchal [-] (79. T. Prajzler [-] ) , T. Bílý [-] (90. M. Štöger [-] ) , S. Legdan [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - M. Kálal [-] (46. J. Hušek [-] ) , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , F. Hadáček [-] (63. D. Petřík [-] ) , J. Kortan [-] , O. Souček [-] (46. R. Bártík [-] ) , M. Volf [-] (75. K. Süsmelich [-] ) , V. Přibyl [-] (46. M. Hejl [-] ) , J. Marvan [-] , J. Hadáček [-]

ŽK: 86. K. Krejčí , 89. T. Bílý , 91. D. Míčka - 70. J. Hadáček , 89. M. Hejl , 89. T. Vakoč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LEIŠ Filip - PEČENKA Miroslav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Milevsko bude silný soupeř, ale já věřím, že jsme dobře připraveni a tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Milevsko si ze Strakonic odveze plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích