J. Kabele 98. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Krumlově vzplály po sporné penaltě emoce. Sokolov znovu remizoval


Branky


98. J. Kabele (p.) - 65. D. Kubinec
18

Už to vypadalo, že fotbalisté Sokolova ukořistí na hřišti Českého Krumlova všechny body. Nakonec však získali jen jeden, když domácí tým vyrovnal na konečných 1:1 po nařízené penaltě v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut zápasu to byl Sokolov, kdo diktoval tempo hry. Proti pevné domácí obraně se ale hostující fotbalisté jen těžko prosazovali. Český Krumlov naopak čekal na možnost dostat se do rychlého brejku. V závěru půle měl k dispozici několik náznaků šancí, ale nic víc z nich nevytěžil. 

 

Po pauze oživil hostující trenér svůj tým dvěma střídáními a tlak Sokolova ještě rostl. Českokrumlovští dlouho odolávali, nakonec však přece jenom inkasovali. Po standardní situaci se dostal balon do vápna na zcela volného Dominika Kubince, který přesnou hlavičkou potvrdil, proč je nejlepším střelcem celé soutěže. Sokolovští mohli své vedení ještě pojistit, ale v cestě jim stále dvakrát branková konstrukce. Zvláště ta v nastaveném čase po střele Tomáše Holíka musela hosty nakonec pořádně mrzet. 

 

Při dlouhém nastavení poslali domácí do vápna dlouhý míč a po závaru ve vápně nakonec rozhodčí nařídil pokutový kop. Sokolovští sice vehementně protestovali, nic platné jim to ale nebylo. Penaltu následně domácí kapitán Kabele bez problémů proměnil. Remíza tak byla na světě. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Tušili jsme, že nás čeká těžký zápas. Poctivě jsme bránili a první půli nám to vycházelo. Pak ale hosté přidali, měli navrch a bylo otázkou, jak dlouho tlak vydržíme. Nakonec hosté srovnali po standardce a měli ještě i další šance. Srovnali jsme pak z penalty v nastaveném čase. Byl tam závar, rozhodčí ji pískl, tak asi byla. Hrálo se sice déle, ale soupeř zdržoval od doby, co vedl. Za mě spravedlivá remíza.

FK Baník Sokolov
Lukáš Václavík: První půle byla vyrovnané, ve druhé jsme pak měli více ze hry my, byli jsme na tom fyzicky lépe než soupeř. Dostali jsme se do vedení, to nám ještě neuznali branku, když se srazil jejich gólman s obráncem a byl odpískaný útočný faul. Už to vypadalo, že vyhrajeme, ale pak přišel klíčový moment v nastavení. Jejich gólman zkoušel při poslední standardce ve vápně nůžky a trefil našeho gólmana a svého vlastního hráče. A rozhodčí náhle odpískal penaltu. Celé utkání odpískal slušně, ale pak se stane tohle. Remíza je pro nás málo. Je to zklamání.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kordík [-] , O. Polanský [-] , M. Trapl [-] (18. D. Trmal [-] ) , R. Bauer [-] , M. Švec [-] , M. Matějček [-] (67. J. Matuška [-] ) , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , Š. Šindelář [-] , T. Gelnar [-]

FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - D. Krlička [-] , A. Čížek [-] , J. Schulz [-] (46. T. Zázrivec [-] ) , K. Rmoutil [-] (46. T. Holík [-] ) , L. Václavík [-] (68. M. Dubnický [-] ) , J. Macák [-] , D. Kubinec [-] , K. Kýček [-] , M. Štůla [-] (68. D. Richter [-] ) , M. Kabantsov [-]

ŽK: 11. M. Trapl , 64. T. Gelnar , 69. O. Polanský , 71. J. Kabele , 87. D. Trmal , 91. J. Kordík - 44. K. Rmoutil , 91. T. Holík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MIČAN Jan - KRŮS František, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: výhra hostů

Krumlov potvrdí, že má nebezpečné brejky, ale Sokolov utkání otočí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí se na jaře rozjeli za záchranou odnese to i Sokolov.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích