Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 10:30

20.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Komárově rozhodli domácí v úplném závěru


Branky


18

Hned šest branek nabídl souboj mezi Komárovem s Jindřichovým Hradcem. Domácí nakonec duel rozhodli dvěma slepenými brankami v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuběhla ani minuta zápasu a Lukavský se dostal po kombinaci ve vápněk balonu, který poslal za hostujícího brankáře. Následně mohli hosté brzy vyrovnat. Po chybě Vokáče se k balonu dostal po přihrávce od spoluhráče Zdeněk Didek, jenž ale přestřelil v dobré pozici branku. Soupeři se ale povedlo nakonec přece jen vyrovnat, když se prosadil Michal Mischnik. Ten byl na konci celé akce, když potrestal chybu gólmana Míky, jenž špatně odkopl balon.

 

Následně měli dvě velké šance domácí. Jedna z nich sice skončila brankou, ale protože míč byl chvíli před centrem za lajnou branka neplatila. Lehedza poté nachytal rozehrávku gólmana, při zakončení však hostující gólman chybu odčinil. Závěr poločasu zase patřil hostům. Michal Mischnik však ve výborné pozici selhal. Lépe se nevedlo ani Votavovi, jehož střela šla těsně vedle. 

 

Ve druhé půli sílil tlak domácího týmu. Dlouhou dobu se ale nikdo z hráčů Komárova nemohl prosadit. To se změnilo až v 70. minutě, kdy se Michal Pužík trefil nádherně ze standardní situace. Hosté ale brzy reagovali. Vybojovaný balon se dostal na levou stranu k Filipu Votavovi, jenž ho křížem poslal do branky. 

 

Hosté dohrávali utkání nakonec v deseti. Jonáš Madar řekl rozhodčímu dle zápisu "jdi do píči" a následně mohl sám odejít do sprch. Tlak Komárova sílil a nakonec se domácí dočkali. Obstřelem o zadní tyč se prosadil Marek Nedvěd. A definitivní pojistku posléze přidal z dorážky Ondřej Soukup

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Michal Nový: Bylo hodně šancí na obou stranách, Zápas se musel divákům líbit. Kdyby to nakonec skončilo 7:4 pro nás, nikdo by se nemohl divit. Škoda, že jsme některé šance neproměnili, mohlo to být pak klidnější.

FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukač: Rozhodlo proměňování šancí. Podle mě jsme jich měli víc, ale v koncovce byl soupeř produktivnější. Povedlo se nám vyrovnat, ale pak jsme šli přísně do deseti. Následně jsme dostali gól z protiútoku, což rozhodlo. Škoda, nechybělo mnoho, abychom si odvezli bod.



Sestavy


FK Komárov
L. Míka [-] - V. Lehedza [-] , J. Lukavský [-] , M. Nedvěd [-] , J. Mojdl [-] , O. Soukup [-] , M. Nový [-] , O. Lang [-] , A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] , V. Nedavaška [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - Z. Didek [-] (66. D. Žilák [-] ) , M. Mischnik [-] , F. Waník [-] , M. Rezek [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Plucar [-] (66. J. Madar [-] ) , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

ŽK: 40. O. Lang , 92. M. Nedvěd - 21. A. Plucar , 41. A. Licehamr , 74. D. Žilák . ČK: 84. J. Madar .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Šiška Pavel - KASTL Jan, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: David Roub
Tip experta: remíza

Souboj dvou vyrovnaných celků nenajde svého vítěze

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích