0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 16:30

20.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní trápení Klatov pokračuje. Petřín se usadil v čele


Branky


16

Pouhý jeden bod dosud získali na jaře fotbalisté Klatov. To se nezměnilo ani teď, kdy si vedoucí Petřín došel zkušeně po vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým od prvních minut spléhal na dobrou obranu. Zpočátku se mu dařilo držet hostující hráče zkrátka. Do vedení se ale Petřín dostal po nešťastném momentu v domácí obraně. Mészároše při odkopu míče píchlo ve svalu, ten se dostal k Janu Vodrážkovi, který už jen lehce poslal balon za záda Valeše. V první půli jinak další zajímavé momenty k vidění nebyly. 

 

Po změně stran se postupně začaly osmělovat i Klatovy. Hosté drželi jednobrankový náskok a snažili se neudělat žádnou chybu. I přes mírnou převahu se ale domácím nedařilo příliš ohrozit brankáře Suchého. Standardní situace i nebezpečné balon do vápna obrana Petřína vyřešila. V samotném závěru navíc centr z levé strany přistál přesně na noze střídacího tětka, který definitivně rozhodl o výhře Plzeňanů. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Lukeš: Pro nás celkem krutý výsledek. Petřín měl v první půli jednu střelu a byl z toho gól.. Druhou půli Petřín hrál, co potřeboval, pozorně bránil a čekal na protiútoky. Neřekl bych, že jsme je nějak výrazně přehrávali, ale měli jsme ve druhé půli více ze hry. Bohužel kromě nějakých menších závarů po centrech a standardních situacích si nevytvoříme šanci. Na to, že hrál první s téměř posledním, bych řekl celkem vyrovnaný zapas.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Dobývali jsme domácí branku. Domácí se bránili, i když jsme se ujali vedení. Ke konci jsme ale měli i trochu štěstí, když tam bylo několik nebezpečných situací. Pomohli nám ale i střídající hráči. Důležité vítězství.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Brož [-] , M. Lukeš [-] , T. Přibáň [-] , F. Holík [-] , A. Vacek [-] , L. Prokop [-] (69. O. Mareš [-] ) , M. Mészáros [-] (16. M. Lávička [-] ) , J. Kortán [-] , M. Ferko [-] (64. J. Vaněk [-] ) , A. Presl [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - M. Vohrna [-] (79. J. Hájek [-] ) , J. Flachs [-] , P. Bednář [-] (79. M. Vanc [-] ) , L. Nový [-] , J. Mudra [-] , J. Vodrážka [-] (66. J. Treml [-] ) , L. Maxa [-] (79. J. Tětek [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-]

ŽK: 31. L. Prokop - 55. J. Vodrážka , 85. L. Nový , 92. J. Flachs .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: Babka Ondřej - LEPIČ Jiří, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: David Roub
Tip experta: výhra hostů

Zápas týmů z odlišných koutů tabulky vyzní lépe pro hostujícího favorita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích