2:1
(0:1)
45. E. Antwi
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrazem: Rokycany otočily zápas s béčkem Příbrami. Houdek chytil penaltu


Branky


59. D. Kroc , 63. J. Matas - 45. E. Antwi
18

Cenné vítězství v sobotu zaznamenali fotbalisté Rokycan, kteří si poradili s béčkem Příbrami. O půli sice domácí prohrávali, ale nakonec to byli oni, kdo se radoval z výhry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbramští mladíci na svého soupeře aktivně nastoupili, ale brzy se museli popasovat s citelnou ztrátou. Po zákroku jednoho z domácích hráčů, který odkopával balon si těžce zranil nohu důležitý hráč hostů Jan Vokřínek. I tak ale byli hosté nadále v poli lepší, do šancí se však těžko dostávali. Ani Rokycany nebyly směrem dopředu úderní. Změna přišla až na konci první půle, kdy se zkušený Antwi postavil k volnému přímému kopu, který nechytatelně poslal za gólmana Houdka. 

 

Po přestávce se Rokycany zvedly. Po brejkové situaci nejprve srovnal David Kroc. Následně po rohovém kopu přechýlil misky vah na domácí stranu Jan Matas. K tomu měli domácí fotbalisté ještě další šance, ale ty nevyužili. Nakonec tak mohlo být srovnáno. Nařízený pokutový kop ale Čejka neproměnil, když se zaskvěl brankář Dan Houdek, který skvělý zákrokem zachránil svůj tým. Všechny body tak zůstaly v Husových sadech. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Michal Veselý: Hodně těžké utkání. Soupeře jsme měli nastudovaného, ale i tak nás v úvodu zatlačil. Nakonec jsme dostali branku ze standardky a až poté po pauze jsme začali více hrát. Asi potřebujeme vždy prohrávat. Pak už jsme si vypracovávali šance a mohli přidat řadu branek. Nakonec ale jsme měli i štěstí, když Dan Houdek skvěle chytil penaltu a zachránil nám tak vítězství.

FK Příbram B
Adam Kareš: Nebylo moc pohledné utkání. Hrálo se hodně ostře, rozhodčí to neměli moc pod kontrolou. Hned ve třetí minutě náš pravý obránce byl po nešetrném zákroku převezený do nemocnice. V první půli to bylo na naše hodně chudé. Dostali jsme se do vedení, ale pak to soupeř otočil. Škoda té neproměněné penalty, mohli jsme mít aspoň bod.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] , L. Titl [-] (72. J. Hereit [-] ) , J. Matas [-] , J. Janota [-] , D. Lehký [-] , L. Pergl [-] (85. L. Karlíček [-] ) , D. Kroc [-] (85. R. Ryba [-] ) , J. Laubr [-] (61. P. Eger [-] ) , S. Horváth [-] , R. Pražský [-] (46. M. Černý [-] )

FK Příbram B
R. Melzoch [-] - J. Park [-] , J. Čížek [-] , J. Brabec [-] , E. Antwi [-] , V. Gornický [-] , J. Vokřínek [-] (7. Š. Krameš [-] ) , L. Lisý [-] (75. D. Roušar [-] ) , M. Coňk [-] , F. Čejka [-] , A. Kareš [-]

ŽK: 21. R. Pražský , 75. J. Matas , 93. D. Lehký - 93. R. Melzoch . ČK: 78. V. Gornický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žurek Roman - EIBL Lukáš, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: David Roub
Tip experta: výhra domácích

Rokycany využijí své domácí prostředí a získají tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů