2:1
(0:1)
14. M. Kapolka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolov znovu dokázal otočit zápas a zvítězil v krajském derby


Branky


60. A. Čížek , 85. D. Kubinec - 14. M. Kapolka (p.)
20

Fotbalistům Sokolova se na jaře zatím daří. Po remíze s Aritmou se jim povedlo otočit zápas s Klatovy a naposledy v domácím prostředí s Mariánskými Lázněmi. Domácí brzo prohrávali, ale následně dvěma brankami přetočili duel na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I tentokrát se Sokolovu nevydařil start do zápasu. Po faulu ve vápně nařídil rozhodčí pokutový kop, který hostující Kapolka proměnil. Následně se už domácí fotbalisté zvedli a více zatlačili svého soupeře. Ze stadardních situací ale nic nevytěžili, případně je zastavil brankář Krištofovič. 

 

Po přestávce bylo cítit ještě více, že chce Sokolov přetočit vývoj zápasu na svoji stranu. Brzy se mu povedlo vyrovnat, sice trochu se štěstím, ale i tak se pokus Adama Čížka počítal. Domácí hráč chtěl sice ze strany nejspíše odcentrovat, ale balon nakonec doputoval k překvapení všech až do sítě. Tlak domácích postupně více a více gradoval a nakonec to vypadalo, že Mariánské Lázně udrží remízu. V poslední desetiminutovce se však prosadil domácí střelec Dominik Kubinec, který sovu třináctou brankou v sezoně zajistil svému týmu zisk tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Dan Krlička: Do prvního poločasu jsme vstoupili zbytečně nervózně. Dělali jsme laciné chyby, nedostali jsme se pořádně do hry, kterou bychom se chtěli prezentovat. Po obdržené brance z penalty jsme měli pár šancí ze standardních situací. Bohužel nás zastavila branková konstrukce nebo skvělý brankář soupeře. Do druhé půle jsme nastoupili v jiném rozestavení a promíchali sestavu tak, aby jsme na soupeře vlétli a dostali ho co nejvíce pod tlak. Po trochu šťastném prvním gólu jsme do toho šlápli ještě více, odměnou mám byla druhá branka pět minut před koncem zápasu. Opět jsme ukázali, jak velkou morální sílu v týmu máme. Musíme se vyvarovat zbytečných gólů, protože ne vždy se nám musí zápas podařit otočit.




Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - T. Mikleš [-] (46. M. Hradecký [-] ) , D. Kubinec [-] (89. D. Jelínek [-] ) , K. Rmoutil [-] (46. T. Holík [-] ) , A. Čížek [-] , J. Anděl [-] (93. M. Dubnický [-] ) , M. Štůla [-] , K. Kýček [-] (76. T. Zázrivec [-] ) , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , J. Macák [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Krištofovič [-] - T. Skála [-] , P. Voves [-] , D. Cinkanič [-] , J. Fremr [-] - M. Kapolka [-] (42. T. Koudele [-] ) , D. Pěček [-] (68. J. Trojanec [-] ) , K. Bílik [-] , M. Skopový [-] (76. A. Bártl [-] ) , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] -

ŽK: 44. M. Kabantsov , 90. T. Holík - 33. K. Bílik , 68. D. Cinkanič .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Talpáš Petr - HÁNYŠ Martin, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lázně čeká druhé venkovní klání v řadě, kdy naposledy padly v Katovicích 0:1. V Katovicích byly blízko bodovému zisku, domácí brankář měl několikrát více štěstí než rozumu. Ovšem i na druhé straně nebyla o šance a závary nouze. Více by tomu slušelo remízové rozuzlení. Pojďme na Sokolov, který míří za postupem. Jediný kdo je může ohrozit je Petřín a v posledním kole v Klatovech donutily soupeře ke změně na trenérském křesle. Jasná venkovní výhra 3:1 ukázala sílu Sokolova a vylepšil náladu po ztracené výhře z prvního kola. Duo Komberec a Kubinec, které uteklo z trápící se Chebské Hvězdy, zde válí a bude válet i tento víkend. Dle mého si Sokolov zápas pohlídá a zvítězí v pohodě opět 3:1 nebo i víc.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Hosté už zdaleka nejsou tak v dobrý formě jako na podzim, odešlo jim několik hráčů, naopak Sokolov doma silný, výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza