P. Bednář 31. (p.)
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřín pálil šance, čehož litoval v závěru


Branky


31. P. Bednář (p.) - 93. A. Trenkwitz
20

Už to vypadalo, že fotbalisté Petřína ukořistí v domácím prostředí proti silné Aritmě všechny body. Nakonec ale poslední akce hostů v zápasu rozhodla o tom, že se body budou dělit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín se netají postupovými ambicemi a do zápasu se soupeřem, který je známý svojí vypracovanou obranou, vstoupil aktivně. Plzeňský tým si v první půli vypracoval několik slušných šancí, ale proti byl výborný brankář Aritmy Roub, nebo branková konstrukce. Celkově trefili domácí tři tyčky. V dobré pozici ale orazítkovali i hosté jednou brankovou kosntrukci. I tak se ale domácím povedlo ujmout se vedení. Po nařízené penaltě skóroval domácí Petr Bednář. 

 

Po pauze pokračovali domácí v dobré hře, nicméně se jim nedařilo přidat pojišťující trefu. To mohlo Petřín mrzet po jedné situaci, kdy gólovou střelu vykopával až z brankoviště Lukáš Nový. V nastaveném čase to už vypadalo, že tři body zůstanou v Plzni, ale hostům se povedlo skórovat z poslední akce v zápase. Dlouhý nákop se po prodloužení dostal k Trenkwitzovi, jenž balon napálil nekompromisně pod břevno. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Obrovsky nás to mrzí. Tenhle zápas jsme měli dovést do vítězného konce. Bohužel jsme neproměnili ani jednu z dalších šancí, což se nám potom vymstilo. Je to jako na podzim, zatím nám to střelecky nelepí. Stále jsme ale na první příčce.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - M. Provod [-] (88. J. Treml [-] ) , V. Lisý [-] , P. Bednář [-] , J. Mudra [-] , L. Maxa [-] , J. Vodrážka [-] (60. J. Flachs [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , M. Vohrna [-] (75. M. Vanc [-] ) , L. Nový [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , T. Kolínek [-] (70. F. Tošnar [-] ) , S. Kubr [-] , D. Macháček [-] (81. V. Lőffler [-] ) , J. Mareš [-] (81. Š. Hořt [-] ) , D. Dostál [-] , J. Škoch [-] , Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , T. Ielitro [-]

ŽK: 66. S. Kubr , 80. D. Roub .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubec Václav - LANGMAJER Lukáš, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřín 4 body z úvodních dvou kol, adept na postup, bojující na dálku se Sokolovem. Zápas s Doubravkou ztratili po dobrém výkonu až v úplném závěru. Dokáží si pomoct standardními situacemi nebo případně individuálními kvalitami. Bude stále chybět Demeter, který piká za surový zákrok z prvního jarního kola proti Komárovu. Aritma dvě remízy, kdy dokázala urvat cennou remízu 3:3 ze Sokolova po silném závěru. Minulý týden, jak jsem již zmiňoval u utkání Krumlova, zahrála nepřesvědčivé utkání doma s Krumlovem, kdy jsem opravdu celý zápas trpěl nudou a párek v rohlíku byl největším požitkem z mé návštěvy tohoto utkání. Čekám takticky svázanou Aritmu a dobývání Petřína, které nakonec bude úspěšné a 3 body zůstanou v Plzni.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Petřín chce postoupit do ČFL, takže doma musí bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích