0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Soběslavi šance na obou stranách, nakonec ale bez gólů


Branky


19

Ani jednu branku nenabídlo utkání mezi Soběslaví a Jindřichovým Hradcem. Domácí marně dobývali soupeřovu branku, nevyužili navíc ani nejvyloženější šance. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila více fotbalistům Jindřichova Hradce, kteří byli více u balonu a dařilo se jim vyhrávat osobní souboje. Po chybách soupeře se navíc mohli hosté ujmout vedení, dvě vyložené šance ale nevyužili. Následně se už oklepali i domácí fotbalisté, kteří rovněž zahrozili. Ani oni ale své možnosti nevyužili. 

 

Po změně stran to už byla domácí Soběslav, která se začala lépe sžívat s těžkým terénem. I nadále to ale bitva o každý metr hřiště. Domácí sice svého soupeře už prakticky nepustili do žádné větší šance, sami ale spálili několik slušných možností. Utkání tak nakonec skončilo dělbou bodů 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Richard Florián: Myslím si, že jsme měli v utkání více šancí a měli jsme blíže k vítězství. Ztráta dvou bodů nás tak mrzí. Přesto jsme nepodali úplně ideální výkon, bylo to hodně bojovné z obou stran. I tak ale kluci ukázali sílu vzadu i vepředu, chybělo tomu jen lepší zakončení.

FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukáč: Začali jsme dobře. Hráli jsme agresivně, což na domácí platilo. Bohužel jsme postupně od našeho stylu ustoupili a domácí se dostali do hry. V první půli jsme nevyužili dvě slušné možnosti. Po pauze nás naopak podržel při dvou tutovkách gólman Vondrák. S bodem ze hřiště těžkého soupeře jsme spokojení.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - J. Boháč [-] , V. Zeman [-] , V. Hoffmann [-] - O. Boucník [-] (63. L. Macák [-] ) , D. Pravda [-] , D. Dumbrovský [-] (92. V. Dvořák [-] ) , J. Pavlík [-] (63. M. Račák [-] ) , T. Kubart [-] - T. Hájek [-] (82. M. Coufal [-] ) , F. Vaněk [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - J. Jaroš [-] (52. M. Petr [-] ) , M. Mischnik [-] , F. Waník [-] , M. Rezek [-] (83. D. Žilák [-] ) , Z. Didek [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

ŽK: 94. D. Pravda .
Počet diváků: 447. Rozhodčí: BUDIL Daniel - KORANDA Tomáš, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Oba týmy v prvním jarním kole bodovaly za 3 body a v kole druhém očekávám výhru domácích. Soběslav vyhrála v Hořovicích, kdy se prezentovala rychlými kombinacemi po zemi a domácí nestíhali. Hradec přivítal v neděli Tachov a ubojovaným výkonem plným šancí hlavně na straně Hradce, nakonec zvítezili domácí 3:2. Na domácích byla vidět obrovská soudržnost a nasazení, kdy v momentech kde to nešlo fotbalově to zkrátka ubojovali a zaslouženě brali 3 body. Myslím si, že zde ale bojovnost stačit nebude a Soběslav potvrdí, že je lepším týmem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů