0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice uválčily proti posílené Příbrami bod


Branky


21

Těžkou zkouškou v sobotu prošli fotbalisté Katovic. Tým pod vedením trenéra Luboše Vašici se představil na půdě rezervy Příbrami, která do utkání vyrukovala s několika mladými hráči z druholigovéo áčka. I tak ale se povedloJihočechům získat drahocenný bod za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích bez úspěchu

Za Příbram nastoupila prakticky celá lavička z pátečního zápasu ve druhé nejvyšší soutěži (Vokřínek, Čejka, Hošek, Hudec a Hašek). Domácí začali aktivně a prvních patnáct minut zatlačili Katovice. Dominovali na míči, a vytvářeli si i šance, v té největší se ocitl Vokřínek, který postupoval ze strany zcela sám, ale tváři v tvář Provazníkovi se rozhodl přihrávat pod sebe, kde ale dobře zasáhli obránci Katovic Brabec s Michalem Kynkorem.

 

Za několik minut si na pěkný centr z pravé strany naskočil Gornický, ale gólman Provaznik byl připraven a střelu vyrazil. Katovice vyčkávaly na nějakou chybu v obraně soupeře, která nakonec přišla. Brejk 3 na 2 ale hosté nedokázali využít, když Souhrada střílel vedle. 

Katovice uhájily čisté konto až do konce

Do druhé půle hosté vysunuli obranný blok a lehce hru otevřeli, čímž ztížili domácím hru ve středu pole. Příbram nevyřešila pár slibných akcí a ztrácela v přechodové fázi míče. To byla voda na hostující mlýn. Po centru Lukáše Bálka  ze strany měl dobrou šanci Uher, ale zakončoval mimo branku Blehy. Na druhé straně naopak pálil Hašek, ale Brabec mu skvělým zákrokem střelu zblokoval. 

 

Poté přišla série třech rohů Katovic, kdy ve dvou z nich hosté zahrozili, ale bez gólu. Ke konci utkání Příbram opět přebrala otěže hry. Ze stran lítaly centry, ale stoperská dvojice Kynkor, Brabec plus z brány vybíhající Provazník si dokázali poradit. Víc se už nestalo a zrodila se tak bezbranková remíza. 



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Příbram nastoupila v silné sestavě a kluci proti ní předvedli výborný výkon. Nechali na hřišti maximum. Bylo to hodně náročné utkání, když nás v některých momentech Příbram přehrávala. Prali jsme se ale o každý balon a navíc jsme hrozili z brejkových situací. Zisku bodu si ohromně cením. Myslím si, že je i zasloužený.



Sestavy


FK Příbram B
O. Bleha [-] - J. Park [-] (74. M. Mehmedi [-] ) , M. Hošek [-] , J. Vokřínek [-] , P. Hašek [-] , V. Gornický [-] , J. Hudec [-] , L. Lisý [-] (60. J. Čížek [-] ) , J. Brabec [-] , F. Čejka [-] , A. Kareš [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Sigmund [-] , M. Kynkor [-] - M. Kynkor [-] , P. Sládek [-] (82. J. Motl [-] ) , M. Souhrada [-] (30. M. Požárek [-] ) , D. Bálek [-] , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] (70. J. Štěch [-] ) , J. Brabec [-] - V. Uher [-]

ŽK: 84. L. Bálek , 91. P. Kotrba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLENA Jiří - KLÁTIL Michal, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra domácích

I zde věřím, že domácí budou posílení o hráče z áčka. Plus k tomu ne úplně povedena zimní příprava Katovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí rezerva vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Příbramská rezerva je dlouhodobě velkou neznámou, kde se neví jak se poskládá sestava a viděli jsme, že i silná sestava je schopná vypustit zápas (viz doma s Hořovicemi). Obecně je B tým pro Příbram spíš přítěž a je otázkou jak k němu klub přistoupí. Katovice už neplatí za obávaný celek napříč Divizí A jako tomu bývalo v posledních letech. Očekávám podobný zápas jako v Domažlicích s nudným fotbalem a výsledkem bez vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích