1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:30

19.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín se zachraňujícím se Baťovem doma jen remizoval


Branky


9

Před slušně zaplněnou kulisou odehráli hráči Slavičína a Baťova utkání 19. kola divize E. I přestože byl domácí tým před utkáním pasován do role favorita, rozešly se obě mužstva smírně po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Samotný duel začal dle papírových předpokladů. Domácí Slavičín si vypracoval úvodní tlak, který také v 8. minutě přetavil v první branku zápasu. To se po standardní situaci prosadil Matěj Kořenek a tím tak dostal svůj tým do vedení 1:0.

Baťov se však nenechal zahanbit a ukázal, že i on má standardní sitauce dobře sehrané. Naplno to hosté prokázali ve 35. minutě, když se po dohraném rohu prosadil Jiří Sotolář - 1:1. Do konce poločasu byl Slavičín sice lepším týmem, nicméně nedokázal se dostat do žádné příležitosti, která by měla gólové parametry. O poločase tak na výsledkové tabuli svítilo nerozhodné skóre 1:1.

Baťov se probránil k bodu

Ve druhé půli měl Slavičín jednoznačně navrch. Držel míč a vrhal se do ofenzivních situací, nicméně domácí hráči selhávali v koncovce. Neusnadňoval jim to ani velice dobrý obranný blok Baťova, jenž se už soustředil spíše na svou defenzivní činnost.

Unavený Baťov už neměl dostatek sil, aby zahrozil dopředu, zato vzadu byl bezchybný. A když už se Slavičín dostal do zajímavé příležitosti, podržel hosty skvělými zákroky brankář Roman Vitásek. I díky němu tak ve druhé půli už žádný gól nepadl, a tak si Slavičín s Baťovem body rozdělily po remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Petr Slončík (trenér): Začátek nám vyšel, rychlá branka nás měla uklidnit. Paka ale přišla při standardce a soupeř vyrovnal. Tento moment nás dostal z tempa. Duel byl hodně bojovný, Baťov urputně bránil. Po přestávce se už prakticky hrálo na jednu bránu, soupeř jen odkopával. Nastřelili jsme břevno a tyčku, šanci Hradila gólman bravurně chytil. Co nám bylo platné, že jsme drželi míč, když jsme v poslední třetině hřiště nedokázali vyřešit situace lépe.

SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych (asistent trenéra): Do utkání jsme nevstoupili dobře, domácí byli důraznější, vypravovali si několik standardních situací, po jedné z nich jsme brzy prohrávali. Postupem času jsme se dostali do zápasu a hra se vyrovnala. Po dohraném rohu se nám podařilo Jirkou Sotolářem vyrovnat i skóre, tak se šlo do kabin. Celý druhý poločas měli domácí navrch, my jsme se poctivě bránili, ale dopředu nebyli nebezpeční, nedařilo se nám podržet balón. Klukům začaly docházet síly. Bohužel vzhledem k velmi úzkému kádru máme omezené možnosti střídání. Kluci zápas odmakali, domácí i přes tlak do velkých šancí nepouštěli. Za bojovnost si kluci bod zasloužili.



Sestavy


FC TVD Slavičín
T. Pjajko [-] - D. Staněk [-] (46. E. Hradil [-] ) , M. Vašulka [-] , V. Juřica [-] , D. Hamalčík [-] (60. V. Kalus [-] ) , O. Školník [-] , M. Goňa [-] , P. Naňák [-] (89. M. Fiala [-] ) , A. Jakubowicz [-] (78. J. Žůrek [-] ) , M. Kořenek [-] , M. Vincour [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - J. Kašík [-] , J. Kadlec [-] , R. Chytil [-] (76. D. Hink [-] ) , J. Sotolář [-] , J. Novák [-] (84. T. Pšenčík [-] ) , P. Votava [-] (92. D. Marčík [-] ) , M. Kopecký [-] , V. Zapletal [-] , P. Bršlica [-] , A. Buchta [-]

ŽK: 85. P. Bršlica .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MACHOREK Jakub, BREZÁNI Dárius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Roman Vejvoda
Tip experta: výhra domácích

Slavičín v roli favorita doma body neztratí. Tím pomůže i nám. Baťov, stejně jako my, aktuálně nemá zrovna formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza