1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:00

19.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Nový Jičín porazil Přerov a nadechl se k záchraně


Branky


51. J. Masný - 34. M. Cacek , 63. T. Magdon
11

Velice důležité tři body získal v utkání 19. kola Divize E Nový Jičín, jenž porazil předposlední Viktorii Přerov 2:1. Pro hosty se jednalo o klíčovou výhru, díky níž se v tabulce bodově dotáhli na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K výhře svůj tým nakopl Cacek

Nutno podotknout, že výkony obou týmů byly značně svázány důležitostí utkání. Není se ale čemu divit. Bohužel to ale bylo poznat na kvalitě utkání, kdy se týmy soustředily především na svou defenzivní činnost. 

Za hosty mohl skórovat Řezník, který hlavou po standardní situaci nedokázal nasměrovat míč mezi tři tyče, dále Kytlica, jenž po nebezpečném rohu dorážel, ale míč neprostřelil do branky, a ještě stojí za zmínku Caletkova rána těsně před poločasem. Na druhé straně hosté měli o motivaci postaráno a to bylo také poznat na jejich herním projevu. Byli nebezpečnější a vstřelené brance jim ze začátku zabránila i tyč Bělkovy branky.

Úvodní gól však Nový Jičín vstřelil ve 34. minutě, když se po ztrátě soupeře na polovině hřiště vrhnul do protiútoku, na jejímž konci byl Michal Cacek, který doklepával míč do prázdné brány - 0:1. Jinak to bylo z první půle vše. Nový Jičín si vedení prozatím pohlídal a do kabin šel s jednobrankovým náskokem.

Po rychlém srovnání Nový Jičín zareagoval

Ve druhé půli byla k vidění daleko zajímavější partie. Nejprve Přerov předvedl pěknou akci, na jejímž konci byl Jan Masný, který přesnou střelou k tyči srovnal na 1:1. Pak se začaly dít věci. Hned po rozehrávce vymotal Horák u lajny soupeře a postupoval z boku sám na bránu, jasnou tutovku však nevyužil. O chvíli později Masný našel v úniku Čtvrtníčka, ten však ve velké šanci volil zbrklé a nepřesné řešení.

A tak přišla rána opět na druhé straně. Soupeř se dostal do tlaku a udeřil opět po chybě soupeře. Po nedůrazu domácí obrany se do schrumáže vřítil Tomáš Magdon a dělovkou pod břevno vrátil svému týmu vedení - 1:2.

Přerov pak vrhl všechny síly do útoku, jeho tlak však nepřinesl kýžené vyrovnání. Nejblíže k tomu byl v 90. minutě, kdy Kuča z malého vápna napálil míč pouze do břevna. A když ani v 95. minutě Repček neskóruje, následuje konec utkání a velice důležité vítězství pro Nový Jičín



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
D. Bělka [-] - D. Řezník [-] , M. Kytlica [-] (70. J. Kratochvíl [-] ) , P. Javora [-] , D. Horák [-] (79. D. Kuča [-] ) , P. Janyška [-] , J. Nezval [-] (64. J. Braun [-] ) , H. Caletka [-] (46. J. Verbich [-] ) , M. Repček [-] , J. Masný [-] (79. T. Vařecha [-] ) , T. Čtvrtníček [-]

FK Nový Jičín
A. Hub [-] - M. Janovský [-] , M. Palla [-] (57. M. Kachel [-] ) , R. Mwakona [-] , M. Bartoň [-] (70. V. Kocián [-] ) , F. Štefek [-] , D. Korytář [-] (46. M. Rajskup [-] ) , M. Cacek [-] , A. Onyechere [-] (84. A. Toure [-] ) , T. Magdon [-] , F. Nippert [-]

ŽK: 20. D. Korytář , 63. M. Palla , 84. V. Kocián , 85. M. Cacek , 94. M. Kachel .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - ŠVEHLA Marek, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Roman Vejvoda
Tip experta: remíza

Dám opět remízu, i když domácí jsou mírnějším favoritem. Záchranářský zápas a pro nás ideálně remízový.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích