Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 10:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V důležitém zápase vyhrály Dolní Životice


Branky


12

Březová se sice rychle ujala vedení. Životice ale okamžitě vyrovnaly. Třemi góly ve druhé části pak domácí strhli výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Dolní Životice ve svém posledním domácím zápase přivítaly mužstvo z Březové. Hned v úvodu střetnutí hostující Buda tvrdou střelou nastřelil spojnici domácí branky. Březovéá šla po osmi minutách do vedení, když kapitán Šustek narýsoval kolmici pro Slezáka, jenž zavěsil míč do sítě – 0:1. Dolní Životice dokázaly vyrovnat hned za pět minut, když Hanák poslal nahrávku do vápna na Maretu, který prostřelil hostujícího brankáře Hromadu – 1:1. Po dvaceti minutcá domácí ohrozili branku hostů střelou Hanáka. Po půlhodině hry se hosté hodně zlobili na rozhodčího, když nevytáhl červenou kartu po zákorku brankáře Vojtěcha Otipky na Tomáše Křenka. Ve 35. minutě pak opět Hanák vypálil vedle. Stejně se vedlo Hanákovi o pár minut později. V závěru poločasu pak v dobré pozici netrefil balon hostují Řehulka. 

Leifert rozhodl třemi góly o výhře Životic

I ve druhém poločase Březová lépe kombinovala, ale domácí stříleli branky. Deset minut po přestávce se domácím podařil obrat v utkání, když centr Filipa Elbla do pokutového území poslal přímo z voleje do sítě Leifert – 2:1. V 62. minutě pak zahrával rohový kop domácí Marteta a na zadní tyči zavíral do kasy Leifert – 3:1. Březová se i nadále snažil, ale její střely z dálky se neujaly. Nejblíže byli hosté ke vstřelení branky Křížem, který ale nevyzrál na gólmana Vojtěcha Otipku. Deset minut před koncem se pak vyplatilo Leifertovi sledovat míč, když využil podklouznutí hostujícího obránce s brankářem Hromadu a pohodlně uklidil balon do hostující sítě a završil tak svůj hattrick – 4:1. Životice tak vybojovaly důležité tři body.

 

Dolní Životice jedou k poslednímu podzimnímu zápasu do Stěbořic. Březová bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Sice jsme vyhráli 4:1, ale asi po nejhorším výkonu, co tady jsem. Nešli nám dobře přihrávky, ale naštěstí, když jsme se ocitli před brankářem, tak jsme dali branku. Je to pro nás ale důležitá výhra před Stěbořicemi, kdy jsme se konečně posunuli v tabulce na lepší misto. Pojedeme tak aspoň s čistou hlavou.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Rozhodně jsme nebyli horším týmem. Dokonce bych řekl, že jsme byli kombinačně na tom i líp, ale nic jsme z toho nedokázali vytěžit. Naopak dostáváme hodně blbé góly. Dneska jsme to hodně zmastili. Je to špatné.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (86. M. Elbl [-] ) , F. Elbl [-] (83. O. Jasník [-] ) , P. Pohaněl [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] (67. M. Pumr [-] ) , D. Kosmál [-] , V. Mareta [-] , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Slezák [-] , M. Faika [-] , T. Pecka [-] (70. K. Turek [-] ) , M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , Š. Buda [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 30. V. Otipka - 55. J. Kostera , 76. J. Kříž .
Hráči zápasu: J. Leifert - J. Slezák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: RUČKA Jakub - KYJOVSKÝ Tomáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:11
Tomáš Holata

Expert: Milomir Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Jestli chtějí Dolni Životice udělat důležitý krok k záchraně, tyhle zápasy musí doma zvládat.
Věřím, že si doma s Březovou poradí.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 06:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:09

Tip: výhra domácích