Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Březová dostala od Štáblovic sedm kulí jak v Sarajevě


14

Štáblovice po půli vedly o dvě branky. Ve druhé části pěti góly sve vedení výrazně navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky

Březová na svém trávníku přivítala mužstvo ze Štáblovic. Hosté hned od začátku začali domácí přehrávat. Štáblovice šly do vedení po dvaceti minutách hry, když Veřmířovský utekl po levém křídle a našel nahrávkou pod sebe Fruncka, jenž poslal míč nechytatelně na zadní tyč – 0:1. Další dvě hostující příležitosti zazdili postupně po centrech nepřesnými hlavičkami Mecner a po něm Kříž. Březová poprvé vystřelila na branku pět minut před koncem poločasu, ale střela Tomáše Křenka se neujala. Nevyšel ani roh domácích, kdy nedosáhl na míč Řehulka. Hned z následného protiútoku předběh Veřmířovský stopera a nahrál před prázdnou branku Tesařovi, který už měl lehkou práci - 0:2. 

Štáblovice výhru navýšily

Ve druhém poločase pak Štáblovice navýšily svůj náskok ještě pěti góly. V 57. minutě unikl domácí obraně Sedláček, který předložil před prázdnou branku míč Mecnerovi, který se nemýlil – 0:3. Po hodině hry vybojoval míč Veřmířovský, který obehrál prorihráče a poslal průnikovou náhrávku mezi dva obránce Sedláčkovi, který si obehrál gólmana Böhma a zasunul míč do prázdné branky – 0:4. Za šest minut pak utekl po křídle Kříž a načechral balon přesně na hlavu Veřmířovského, který už měl lehkou práci – 0:5. Dvacet minut před koncem zápasu narýsoval Tesař přesnou kolmici pro Mecnera, který mazácký proměnil svůj nájezd – 0:6. Tečku za zápasem udělal střelou k tyči zkušeně Fruncek, jenž využil nezištné nahrávky Sedláčka – 0:7.

 

Březová jede příští týden do Dolních Životic. Štáblovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Doma je to ostuda dostat tolik branek. Opět jsme to lepili jak se dá. Hosté byli lepší dopředu. My jsme to jen nějak šudlili, a do zakončení jsme se ani pořádně nedostali. Nemuselo to ale skončit takovým debaklem. Musíme se připravit na poslední dva zápasy.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Březová za celý zápas vystřelila snad jen jednou na barnku. JInak byl zápas opět v naší režii, a my jsme zaslouženě vyhráli opět vysokým rozdílem. Teď nás čekají\ dva těžké zápasy, na které se těšíme.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
D. Böhm [-] - J. Lichovník [-] , M. Szabo [-] (46. K. Turek [-] ) , M. Faika [-] , M. Šustek [-] , L. Chlebík [-] (49. J. Urbánek [-] ) , Š. Buda [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

SK Štáblovice
P. Lenek [-] - P. Heinzke [-] , T. Kříž [-] (70. M. Konvička [-] ) , O. Minarčík [-] (66. Z. Častulík [-] ) - D. Tesař [-] (62. M. Laovský [-] ) , J. Fruncek [-] (80. O. Ruso [-] ) , M. Sedláček [-] , P. Kuzník [-] , M. Gračanin [-] - J. Mecner [-] (66. O. Panáček [-] ) , L. Veřmiřovský [-]

Hráči zápasu: L. Veřmiřovský .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - BUKOVSKÝ Josef, ŠUHAJÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:47
Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Koska
Tip experta: výhra hostů

Tady bez debat Štáblovice, ten tým hraje fotbal a diktují rychlost hry.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:53

Tip: výhra hostů