M. Schoppik 54. (vl.)
D. Illík 78.
M. Krayzel 81.
3:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice zachránily remízu v poslední minutě


Branky


54. M. Schoppik (vl.) , 78. D. Illík , 81. M. Krayzel - 68. D. Klein , 86. J. Chryczyk , 91. D. Klein
14

Po bezbrankovém poločase, daly oba týmy ve druhé části po třech gólech a remíza byla na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Těškovice přivítaly ve svém dalším domácím zápase mužstvo z Vávrovic. zápas začaly aktivněji domácí a už v 9. minutě skončila po autu střela Jana Šenka mimo branku. Za čtyři minuty zatáhl míč Matěj Krayzel, jehož zpětnou nahrávkou srazila obrana hostů před Vladimíra Šenka, jehož střelu chytil Tesař. Po čtvrhodině hry pak z voleje napřáhl hostující Václav Pchálek, a Krčmář vytíhl míč na roh. V 18. minutě orazítkovala bomba z kopačky Vladimíra Šenka břevno hostující brány. Za devět minut střílel vedle tyčky Illík. Za minutu pak střela Schoppika zpoza vápna srazila obrana na rohový kop. Ve 33. minutě pak odcentroval ze strany Matěj Krayzel na Illíka, jehož pokus Tesař vykryl. Ve 41. minutě pak po rohovém kopu pálil těsně vedle hostující Chryczyk. Za chvíli si Chryczyk střelu zopakoval a tentokrát mu pokus vykryl Krčmář. V závěru pak ještě dvakrát nepřesně vystřelil domácí Vavrečka. 

Oba soupeři dali tři branky

Druhý poločas začali hosté nepřesnou křižnou střelou. V 53. minutě pak střela Matěje Krayzela skončila v náručí brankáře Tesaře. Domácí se dostali do vedení za minutu, když Binar vysunul Matěje Krayzla, jehož střela s přispěním hlavy hostujícího Schoppika skončila s pomocí tyče v bráně – 1:0. V 62. minutě po cntru Strojila skončil pohotový volej Illíka vedle branky. V 68. minutě našel Chryczyk přesným pasem přes půlku hřiště nabíhajícího Jakuba Lichovníka, který si ve velkém vápně míč prvním dotykem zpracoval a druhým jej ideálně přihrál pod sebe na dobíhajícího Daniela Kleina, jehož střela do pravé šibenice, i s přispěním břevna, skončila za zády Krčmáře - 1:1. Za čtyři minuty vysunul Vladimír Šenk bráchu Jana, který ale pálil vedle branky. V 74. minutě skončila po nahrávce Binara tecjnická střela Strojila nad hostující bránou. Dvanáct minut před koncem vysunul Vladimír Šenk za obranu Matěje Krayzela, jehož zpětná nahrávka našla Illíka, který nedal Tesařovi žádnou šanci – 2:1. V 81. minutě pak po vysunutí Vladimíra Šenka namazal Binar Matěji Krayzlovi, jenž se zbavil kličkou Tesaře a zasunul míč do prázdné brány – 3:1. Domácí pak prostřídali zbytek lavičky, čehož hosté využili k závěrečnému tlaku, jenž přetavili k vyrovnání. V 86.minutě se Vávrovicím podařil odbránit rohový kop Těškovic tak ideálně, že se následně dostaly do rychlého protiútoku. Situaci skvěle vyřešil Zygula, když vyslal do úniku po pravé straně Jakuba Lichovníka, který kolmou přihrávkou pod sebe našel na úrovni penalty Chryczyka, a ten se jako správný kanonýr s ničím nepáral a z první vymetl již vymetenou pravou šibenici - 3:2. V 91.minutě už to vypadalo, že zůstanou všechny body v Těškovicích, ale poslední slovo měly Vávrovice. Chryczyk zahrával z pravé strany rohový kop na přední tyč, kde se nacházel Jan Lichovník, od kterého se míč odrazil ideálně k Danielu Kleinovi a jeho přízemní střela skrz dvoje housle skončila v levé části domácí svatyně - 3:3.

 

Těškovice jedou v příštím kole do Štítiny. Vávrovice budou hostit Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Bojovné utkání z obou stran, ve kterém jsme měli místy navrch, 2x jsme vedli, ale nakonec jsme i dvoubrankové vedení nedokázali udržet. Ztráta bodů v nastaveném čase samozřejmě mrzí, ale konečná remíza je díky bojovnému výkonu hostů v závěru utkání asi spravedlivá.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Remízu beru za spravedlivou. I když domácí byli o něco lepší, tak my jsme se s tím nakonec poprali, a pěknými góly jsme nakonec dovedli zápas do remízového konce.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] (84. P. Jedlička [-] ) , V. Binar [-] (84. J. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] (80. V. Krayzel [-] ) , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] (82. F. Šenk [-] ) , J. Pchálek [-] , M. Klein [-] (70. M. Zygula [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-]

ŽK: 44. M. Klein .
Hráči zápasu: J. Chryczyk , D. Klein , J. Lichovník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KUPKA Petr (N), HANEL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:47
Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Koska
Tip experta: výhra domácích

Tady se příkláním Těškovicím, jejich výsledky vypadají solidně a výkon Vávrovic kolísá.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:52

Tip: výhra domácích