Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice dostaly kanára od Štáblovic


13

Hosté se v prvním poločase dostali do čtyřbrankového náskoku. Ve druhém přidali pak ještě další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o čtyři branky

Litultovice v derby utkání přivítaly v neděli mužstvo ze Štáblovic. Hosté po celý zápas domácí přehrávali a prakticky je skoro k ničemu nepustili. Hosté se dostali do vedení po sedmi minutách hry, když Tesař vystihl špatnou rozehrávku domácích a přesně nahrál Mecnerovi, jenž uklidil balon do sítě – 0:1. Domácí pak mohli reagovat hned vzápětí, když Šrom vyslal za obranu Hoppa, který ale svou šancí pohrdl. V 15. minutě pak vypíchl Tesař míč domácím, potáhl ho a pak předložil Mecnerovi, který už měl lehkou práci ho dostat do brány – 0:2. Za pět minut pak Fruncek zacinkal na tyčku domácí brány. Ve 25. minutě narýsoval Fruncek přesnou kolmici pro Mecnera, který dovršil svůj čistý hattrick – 0:3. Pět minut před koncem zahrával Sedláček rohový kop, gólman Toporčák míč podběhl a Veřmířovský pohodlně uklidil do branky – 0:4.

Štáblovice výhru navýšily

Ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku vůbec nezměnil. Domácí vystřídali brankáře, kdy za zraněného Toporčáka pitoval do brány Konečný. Hned po přestávce Minarčík přesně nahrál Sedláčkovi, který zametl míč přesně k tyči – 0:5. V 66. minutě potáhl po křídle míč Mecner a nahrál ho před bránu Veřmířovskému, který se nemýlil – 0:6. Po šestém gólu se hra zklidnila. Hosté si pohodlně hlídali svůj náskok. Domácí vůbec nenašli sílu, aspoň zaznamenat čestný úspěch, a vyhlíželi konec zápasu, který by je vysvobodil z trápení.

 

Litultovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Štáblovice budou hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Tým je ztracený, neumí se najít, nechce se najít. Nikdo nepomůže. Pochválil bych rozhodčího, řídit taková utkání není jednoduché, on to zvládl výborně.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Jednoznačná a zasloužená výhra. Domácí jsme po celý zápas k ničemu nepustili a jasně jsme je přehráli.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] (46. S. Konečný [-] ) - A. Vaculík [-] (36. J. Válek [-] ) , J. Šrom [-] , M. Hopp [-] , T. Veselý [-] (28. J. Pavlíček [-] ) , V. Drápal [-] (56. A. Mičkal [-] ) , A. Džemla [-] , P. Fiala [-] , M. Varyš [-] (65. T. Bartoš [-] ) , O. Adamčík [-] , O. Doležel [-]

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - O. Panáček [-] (64. M. Konvička [-] ) - M. Gračanin [-] - D. Tesař [-] (68. M. Rampáček [-] ) - L. Veřmiřovský [-] , J. Mecner [-] (82. R. Jedlička [-] ) , M. Sedláček [-] , P. Kuzník [-] , J. Fruncek [-] (46. O. Minarčík [-] ) , T. Kříž [-] (82. J. Čermín [-] ) , P. Heinzke [-]

ŽK: 57. O. Doležel - 10. L. Veřmiřovský , 74. J. Mecner .
Hráči zápasu: D. Tesař .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: POLÁK Jiří - ČECH Zdeněk, SEDLÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zkusím více věřit nováčkovi že Štàblovic ,i když jsem je ještě v zápase hrát neviděl.