Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice daly pětku Životicím


13

Vávrovice vedly po půli o dvě branky. Ve druhé části pak svou výhru ještě třemi góly navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Dolních Životic. Po optarnějším začátku převzali domácí taktovku pevně do svých rukou a neškodné hosty k ničemu po celý zápas nepustily. V 10. minutě dal Chryczyk balon na Mruska, který si míč ještě trošku potáhl, ale vystřelil vedle hostující branky. Vávrovice šly do vedení ve 21. minutě, když Jakub Lichovník narýsoval přesnou kolmici do běhu Chryczykovi, který zkušeně propálil brankáře Vojtěcha Otipku – 1:0. Za deset minut poslal Jakub Lichovník balon pasem na Chryczyka, který si všiml, že brankář Vojtěch Otipka stojí dále od své branky a lišácký ho přehodil – 2:0. Ve zbytku poločasu ještě domácí měli nějaké příležistosti, ale ty nevyužili. 

Vávrovice skóre navýšily

I ve druhém poločase pokračoval na hřišti stejný obrázek hry jako v poločase prvním. Domácí diktovali hru a hosté se k ničemu nezmohli. Další branku přidali domácí až po hodině hry, když Jan Lichovník nabil svému bratru Jakubovi, který umístil svou střelu nechytatelně k tyči – 3:0. Čtvrthodinu před koncem zápasu si Jakub Lichovník udělal dva hostující hráče a předložil míč na pětku Mruskovi, který si položil brankáře Vojtěcha Otipku a zasunul míč k tyči – 4:0. Ke konci zápasu ještě po nahrávce Chryczyka přeloboval gólmana zkušeně Jakub Lichoovník – 5:0. 

 

Vávrovice jedou příští zápas do Slavkova. Dolní Životice budou hostit Litultovice. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Sešli jsme se v jakž takž sestavě. V zápase to bylo tak 80 na 20. Ze začátku to bylo trošku nervóznější, ale pak jsme to převzali do svých rukou a Životice jsme k ničemu nepustili. Zkušeně jsme si to pohlídali.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Dneska to byla od nás děs a hrůza, a trapnost. Nejlepší hráč byl ten, který na zápas nejel. V zápase jsme si vůbec nic nevypracovali.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - O. Halátek [-] , D. Klein [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-] , J. Pchálek [-] (59. M. Klein [-] ) - J. Lichovník [-] (87. V. Lagan [-] ) , F. Mrusek [-] (81. F. Šenk [-] )

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] (70. J. Otipka [-] ) , P. Pohaněl [-] , M. Tengler [-] , T. Štrbík [-] (68. A. Košárek [-] ) , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] (50. J. Tengler [-] )

ŽK: 42. J. Lichovník - 36. V. Mareta , 60. J. Leifert , 67. J. Tengler .
Hráči zápasu: J. Lichovník , D. Klein , T. Šenk .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ADAMČÍK Petr, RICHLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžké na tip, ale dvojice šikovných útočníků domácích bude produktivní a zápas Vávrovice zvládnou.

Tip: výhra domácích