Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice vysoko vyhrály nad Kozmicemi


Branky


13

Žimrovice vedly po poločase o tři branky. Ve druhém pak ještě svou výhru navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o tři branky

Žimrovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Kozmic. Domácí začali jak z partesu a do 26. minuty vedli o pět branek. Už po pár sekundách poslal Ondřej Černý míč do běhu na Fajkuse a ten prostřelil gólmana Kovala – 1:0. Za dvě minuty vhazoval aut domácí Hopp, našel Lukačoviče, který vrátil zpátky na Hoppa, jehož centr zapadl za na zadní tyč překvapeného brankáře Kovala – 2:0. Po deseti minutách odhlavičkoval Lukáš Škrobánek míč od svého vápna, míče se zmocnil Fajkus, který utekl hostující obraně, udělal si pak dva protihráče a pokořil blafákem brankáře Kovala – 3:0. Ve 24. minutě dostal na levé straně míč od Režnara Ondřej, který jej dále poslal na Fajkuse, který míč vyslal přesně na přední tyč – 4:0. Za dvě minuty pak po rohovém kopu Jakuba Černého napálil míč z první z hranice šestnáctky do sítě Ondřej Černý – 5:0. Kozmice pak snížily ve 28. minutě poté co našel Daněk Tomana, který přeloboval Šehoviče - 5:1. Hned po rozehrávce udělali domácí chybu, míče se zmocnil Paluv, jenž ho pak předal Gaiovi, jenž z dvaceti metrů přehodil Šehoviče - 5:2.

Životice vedení navýšily

Na začátku druhého poločasu pak mohli hosté ještě zápas více zdramatizovat, když po akci Kolondry a Paluva, nevyzrál na Šehoviče Galdia. Těsně před hodinou hry si Hrnáč narazil míč s Ondřejem Černým, pak se Hrbáč zbavil hostujícího obránce a zakončil na přední tyč – 6:2. Za tři minuty zakombinovali Hrbáč s Fajkusem, Prvně jmenovaný pak odcentroval na Ondřeje, který nadvakrát pokořil brankáře Kovala – 7:2. Dvacet minut před koncem pak Lukáš Škrobánek zakroutil přímý kop do brány – 8:2. Poslední slovo měli hosté, když Galdia zatočil svůj roh výstavně přímo do domácí brány – 8:3.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Štítiny. Kozmice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Úvod byl hodně dobrý, dali jsme pět branek. Pak jsme zbytečně přestali hrát a inkasovali jsme dvě branky. Ve druhé části jsme kontrolovalio hru a šestým gólem jsme hosty definitivně zlomili. Výhra je zasloužená.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (hrající trenér): Přijeli jsme v oslabené sestavě. Žimrovice byly ale lepší, rychlejší a přehrávaly nás. Bohužel neměl ani svůj den náš brankář. Nám svitla trošku naděje, kdy jsmne dvěma góly snížili. Pak jsme dokonce mohli dát i třetí, ale nedali. Hru jsme pak ještě víc otevřeli a domácí to trestali.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] (81. R. Kříž [-] ) , L. Škrobánek [-] (73. A. Dušek [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (65. F. Paláček [-] ) , M. Režnar [-] (73. D. Lakomý [-] ) , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

TJ Sokol Kozmice B
D. Koval [-] - J. Kolondra [-] (77. J. Otipka [-] ) , J. Toman [-] , R. Paluv [-] , T. Gai [-] (69. J. Kozák [-] ) , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] , J. Mlýnek [-] (46. A. Miketta [-] ) , M. Daněk [-] , M. Guřan [-] (69. R. Velc [-] ) , J. Holeček [-] (81. O. Šrámek [-] )

ŽK: 53. J. Holeček , 65. A. Miketta .
Hráči zápasu: L. Fajkus .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, HEIDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žimrovičtí předvedou svůj standardní výkon a doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích