1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Štítinu


Branky


13

Hosté po půli vedli o jednu branku. Ve druhé části pak jedním gólem výhru pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Šlágr kola se odherával mezi Stěbořicemi a Štítinou. Oba týmy letos ještě neprohrály, a Štítina dokonce neztratila ani jeden bod. Hrála se vyrovnaná partie. Do první příležitosti se dostal domácí Jamnický, ale nepropasíroval míč do sítě. Vedoucí Štítina se ujala po devíti minutách vedení, když Marek Vitásek odcentroval skoro z lajny, gólman Štěpán Kramný na míč nedosáhl a Kurka dával do prázdné branky – 0:1. Stěbořice pak mohly vyrovnat po nájezdu Konečného, který ale nedal. Další příležitost měl po centru Jamnického opět Konečný, ale opět byl neúspěšný. Druhou branku přidala hostující družina ve 27. minutě, když Vala po individuální akci obešel dva hráče a skoro z nulového úhlu propálil brankáře Štěpána Kramného – 0:2. Stěbořice dokázaly snížit devět minut před přestávkou, když Martin Fiedler vysunul Jamnického, který zakončil nechytatelně na přední tyčku – 1:2. Na konci poločasu pak střílel z dálky nad branku hostující Sakmar. 

Štítina výhru pojistila

V první šanci druhého poločasu se objevily Stěbořice, když tvrdou střelu Františka Kramného reflexivně vyrazil brankář Martin Vitásek. Domácí pak chtěli vyrovnat a tak otevřeli hru. Byli za to potrestáni v 67. minutě, když Vala poslal míč mezi dva obránce na Sakmara, který hostům pojistil tři body – 1:3. I nadále se hrál kvalitní fotbal s šancemi na obou stranách. Za domácí je zazdili František Kramný, Jamnický, Konečný. Za hosty dvakrát neuspěl v brejku Sakmar, když jednou oehrál brankáře a zamířil vedle, podruhé jeho pokus vytahovali domácí z brankové čáry. Štítina po výhře je nadále bez ztráty jediného bodu.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Hlavnice. Štítina bude hostit druhé Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Hrál se hodně kvalitní fotbal. Byla to vyrovnaná partie, kdy ale Štítina byla produktivnější, a proto taky vyhrála.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byl to zatím nejtěžší zápas v sezóně. Soupeř byl na nás připravený, my ale na něj taky. Zápas to byl pěkný s šancemi na obou stranách. Vesměs to bylo vyrovnané. My jsme ale byli o něco lepší, a proto jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - M. Šeuer [-] (86. O. Fidler [-] ) , V. Graca [-] , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] (75. M. Šimon [-] ) , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (64. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , V. Konečný [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - O. Kurka [-] (79. D. Vavrečka [-] ) , M. Sakmar [-] , D. Vitásek [-] , A. Bartusek [-] (64. V. Trušina [-] ) , M. Vitásek [-] , R. Grigarčík [-] (85. F. Graf [-] ) , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-]

ŽK: 63. F. Kramný - 33. A. Bartusek , 52. D. Vala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAMNICKÝ Libor, ONDRÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Kdo jiný než Stěbořice by měli potrápit lídra soutěže, a zápas může skončit dělbou bodů.