Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vysoko porazily oslabený Slavkov


Branky


20. J. Šenk , 35. D. Krayzel , 46. J. Šenk , 47. M. Krayzel , 59. P. Kupka , 65. J. Šenk , 74. P. Kupka - 28. L. Soška , 50. M. Gavenda
13

Těškovice po první půli vedly o jednu branku. Ve druhém poločase svůj náskok výrazně navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Těškovice ve svém dalším domácím utkání hostili mužstvo ze Slavkova. Hosté přijeli z oslabevnou setavou. Do branky tak musel zamířil asistent trenéra Klement. Od začátku zápasu měli domácí územní převahu. Ve 4. minutě zatáhl míč k šestnáctce hostů Juchelka, který míč přiťukl Vilémovi Krajzlovi, ale jeho střele byla zblokována a následná dorážka Juchelky skončila vedle. V 9. minutě zahrávali hosté přímý kop, který skončil těsně nad brankou. Ve 13. minutě si na zpětnou přihrávku Vladimíra Šenka naběhl Jan Šenk, ale střela skončila nad brankou hostů. Ve 14. minutě vyhrál hlavičkový souboj ve středu hřiště Juchelka, míč se tak dostal před nabíhajícího Matěje Krayzla, který sice se kličkou zbavil vybíhajícího gólmana, ale vystřelil vedle. V 19. minutě zatáhl míč po pravé straně Vavrečka, zpětnou přihrávkou vybídl k zakončení nabíhajícího Vladimíra Šenka, jehož střelu však gólman Klement kryl. Ve 20. minutě si Jan Šenk narazil na levé straně míč s Kupkou a následnou střelou k pravé tyči otevřel skóre utkání - 1:0. Za tři  našel Matěj Krayzel, zpětnou přihrávkou na malém vápně volného Binara, ale jeho střelu gólman Klement nohami vyrazil. Ve 25. minutě skončila střela Kupky těsně vedle branky a další střelu Jana Šenka z hranice šestnáctky pak gólman nadvakrát chytil. Ve 28. minutě zahráli hosté z levé strany dlouhý aut do šestnáctky, kde se míč odrazil k Soškovi, který vyrovnal - 1:1. Ve 32. minutě vyhrál hlavičkový souboj Jan Šenk, který pak vysunul za obranu Matěje Krayzla, který se kličkou zbavil gólmana, ale nastřelil jen břevno prázdné branky. Za minutu pak po rohovém kopu Kupka zacinkal na hostující tyčku. Ve 35. minutě vyrázil hostující gólman Klement tvrdou střelu z kopačky  Juchelky na roh. Za minutu si na přetažený centr Vladimíra Šenka z pravé strany naběhl Daniel Krayzel a hlavou skóruje - 2:1. V závěru poločasu se hosté dožadovali penalty po nastřelené ruce, ale rozhodčí nechal hru pokračovat.

Těškovice vedení navýšily

Ihned po rozehrání druhého poločasu byl průnik Matěje Krayzla zastaven na šestnáctce, odražený míč se dostal před dobíhajícího Jana Šenka, který bombou z levačky pod břevno vymetl pavučiny hostující branky - 3:1. Za minutu byl průnik Viléma Krayzla zastaven v šestnáctce, odražený míč se dostal k Matějovi Krayzlovi, který z otočky zvýšil na 4:1. Ve 48. minutě zakončil Vavrečka průnik po pravé straně stříleným centrem, který gólman vyrazil na roh. Po jeho rozehrání hlavičkoval Daniel Krayzel, následoval odraz míče od obránce a pohotové zakončení Petra Kupky, které skončilo opět sražením na roh. V 50. minutě zatočil krásně přes zeď do brány hostující Gavenda - 4:2. V 53. minutě skončila střela Kupky vedle branky.V 57. minutě skončila křižná střela Matěje Krayzla těsně vedle. V 59. minutě si na centr z pravé strany naběhl  Kupka a bombou pod břevno nedal brankáři Klementovi šanci - 5:2. V 63. minutě zahrávli hosté rohový kop z levé strany a domácí obrana musela nadvakrát zažehnat situaci odkopem do bezpečí. V 65. minutě směřoval míč z pravé straně na šestnáctku na Vladimíra Šenka, který chytře pustil míč mezi nohami na Jana Šenka, který pak střelou k tyči nedal gólmanovi šanci – 6:2. V 71. minutě se osmělili i hosté, ale jejich tvrdou střelu z hranice šestnáctky brankář Krčmář vyrazil. V 74. minutě vybojoval aktivní Kupka míč na levé straně hřiště, dostal se sním do šestnáctky a křižnou střelou k tyči poslal míč do sítě - 7:2.. V 83. minutě skončila střela Jakuba Krayzla vedle tyčky. V závěru utkání orazítkoval břevno hostů střelou z dálky Brož.

 

Těškovice jedou příští kolo do Kozmic. Slavkov bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): I přes územní herní převahu v prvním poločase jsme se nemohli prosadit přes dobře organizovanou zónovou obranu hostů. Pomohly nám až dvě rychlé branky v úvodu druhého poločasu, uklidnění hry a postupné proměňování našich dalších brankových šancí.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (hrající asistent trenéra): Začátkem týdne jsme domácí kontaktovali s možnosti odložení, díky velkým absencím a nemoci, s čímž nás odmítli, takže jsme museli posbírat i kluky, kteří nehrajou. Do branky jsem musel i já, takže jsme přijeli spíše s céčkem :) Domácí byli lepší, dali krásné góly, tak doufám, že zasloužené vítězství poradně oslavili.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Vavrečka [-] (75. R. Lazecký [-] ) , V. Binar [-] (68. J. Krayzel [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] (61. L. Brož [-] ) , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , V. Krayzel [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-]

TJ Sokol Slavkov B
A. Klement [-] - Š. Rychlý [-] , L. Ulrich [-] , T. Vícha [-] , D. Vícha [-] , M. Soška [-] - D. Pavelek [-] , O. Marek [-] , D. Vrbický [-] (63. J. Grigoriadis [-] ) - L. Soška [-] (63. J. Cahel [-] ) , M. Gavenda [-] (68. R. Konopka [-] )

ŽK: 58. P. Kupka , 60. V. Binar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - PRASEK Beno, STROJIL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí u nás ukázali svou kvalitu a pohodlně vyhrají.

Tip: výhra domácích