Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nemělo


15

Slavkov sice dvakrát vedl, ale Štáblovice dvakrát vyrovnaly a odvezly si domů bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov přivítal na svém trávníku mužstvo ze Štáblovic. Domácí fotbalisté měli problémy s brankáři, takže nakonec musel jít do brány Gavenda, který v minulém zápase vsítil dvě branky. Slavkov šel do vedení už po čtyřech minutách, když centr Borusnkého z levé strany nadvakrát dotlačil do hostující sítě Nikola Štýbar – 1:0. Za dvě minuty hosté vyrovnali, když nadýchaný balon od Tesaře poslal do protipohybu brankáře Gavendy Sedláček – 1:1. V 9. minutě pak nahrál Nikola Štýbar Kuncovi, který střílel vedle brány. Slavkov získal znovu vedení ve 23. minutě, když křižná střela Borunského zapadla až za brankáře Laciho, který v tu chvíli neměl moc čisté svědomí – 2:1. Pak přidaly Štáblovice a vypracovaly si několik šancí. Třikrát ale nevyzrál na Gavendu Laovský a jednou Fruncek. Když už Tesařem dostali hosté míč do sítě, tak rozhodči mávl ofsajd a branku neuznal. 

Štáblovice vyrovnaly

Ve druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání a domácí přitlačili. Jejich tlak se však rozbíjel o dobře zformovanou obranu domácích. Domácí pak mohli definitivně rozhodnout patnáct minut před koncem, když střelu Filipa Štýbara z hranice šestnáctky vyrazil skvěle brankář Laci. Zajímavé věci se pak začaly dít v nastavení. Nejdříve po Fruncek nahrál Sedláčkovi, jenž našel nahrávkou pod sebe Veřmířovského, který propálil Gavendu - 2:2. Za tři minuty pak Fruncek vyslal do vápna Sedláčka, který zde byl faulován. Gračanin si postavil míč na značku pokutového kopu a Gavenda mu střelu tygřím skokem vyrazil a zneškodnil i další dorážku. Pak už rozhodčí pískl do píšťalky a zápas ukončil. 

 

Slavkov v příštím kole jede do Dolních Životic. Štáblovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Před zápasem nám vypadli dva brankáři a v den zápasu třetí, takže do branky musel hráč, Michal Gavenda, který v 97. minutě chytil penaltu. Trend rozhodčích je zvláštní, když teď nastaví 7. minut a minulý zápas byl ukončený v 90. minutě. Zápas měl svoji kvalitu, na ,,štablovické šejky’’ jsme si věřili a chtěli jsme vyhrát. Fyzicky jsme jim stačili do poslední minuty a bod ve finále bereme, protože proti nám stál silný, běhavý soupeř.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Opět jsme dali regulérní gól, ale opět nám ho rozhodčí neuznal. Začátek byl dovoký, když už po šesti minutách to bylo 1:1. Pak to bylo vyrovnané a domácí se ujali vedení. Pak jsme spálili čtyři velké šance. Ve druhém poločase jsme tlačili, ale proti dobré defenzívě domácích jsme se nemohli dlouho prosadit. Nakonec jsme vyrovnali a mohli i z penalty rozhodnout, ale tu nám brankář chytil.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
M. Gavenda [-] - B. Malček [-] , D. Vícha [-] , M. Kostera [-] , T. Vícha [-] - L. Kunc [-] (79. O. Marek [-] ) , A. Honka [-] (65. J. Quis [-] ) , J. Borunský [-] , F. Štýbar [-] (76. M. Soška [-] ) , K. Kurka [-] - N. Štýbar [-] (46. D. Pavelek [-] )

SK Štáblovice
D. Laci [-] - O. Panáček [-] (56. M. Konvička [-] ) , S. Shysha [-] (46. J. Mecner [-] ) - M. Gračanin [-] - D. Tesař [-] (76. O. Ruso [-] ) , M. Laovský [-] - L. Veřmiřovský [-] , J. Fruncek [-] , M. Sedláček [-] , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-]

ŽK: 42. B. Malček , 82. T. Vícha - 9. S. Shysha , 78. M. Laovský .
Hráči zápasu: K. Kurka , M. Gavenda - P. Heinzke .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra hostů

Štabky si budou chtit spravit chuť po minulém kole a bez problému vyhrají.

Tip: výhra hostů