Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice zdemolovaly Jakartovice


15

Po poločase vedly Vávrovice o dvě branky. Ve duhém přidaly daůších devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice se v sobotu střetly z mužstvem z Jakartovic. Zhruba půlhodny se na trávníku odehrávala vyrovnaná partie. I hosté se dostali do vou pološancí. V šesté minutě po centru Jakuba Lichovníka trefil brankáře Trávníčka Chryczyk. Ve 14. minutě se na Trávníčka řítil sám Jakub Lichovník, ale opět ho brankář vychytal. Ve 33. minutě pak po nahrávce Jakuba Lichovníka přestřelil Mrusek. Vávrovice se poprvé prosadily ve 34. minutě, když Jakub Lichovník proměnil svůj samostatný nájezd – 1:0. Za šest minut se po chybě hostí gólově prosadil opět Jakub Lichovník – 2:0. Dvě minuty před koncem domácí podržel brankář Schoppik.

Vávrovice skóre výrazně navýšily

Ve druhém poločase už to bylo na hřišti vraždění neviňátek. Hned po přestávce namazal Václav Pchálek Jakubu Lichovníkovi, který zavěsil – 3:0. V 51. minutě po chybě jakartovické defenzívy vstřelil svůj čtvrtý gól Jakub Lichovník – 4:0. Po hodině hry po centru Filipa Šenka orazítkoval hlavou břevno Chryczyk. Hned vzápětí neuznal rozhodčí branku Mruskovi pro ofsajd. Za čtyři minuty se po centru do šestnáctky dostal míč do brány Mrusek – 5:0. V 68. minutě se uvolnil Jan Pchálek a předložil míč jak na stříbrném podnosu Mruskovi – 6:0. Za čtyři minuty narýsoval Filip Šenk kolmici pro Mruska, který si už věděl rady – 7:0. Čtvrthodinu před koncem poslal Chryczyk do běhu Mruska a ten propálil brankáře Trávníčka – 8:0. Deset minut před koncem ve skluzu uklidil míč do sítě Chryczyk – 9:0. V 86. minutě šel zkraje šestnáctky Vojtěch Lagan a nechytatelně poslal míč do brány – 10:0. Dvě minuty před koncem vyslal Jan Lichovník do brejku Vojtěcha Lagana, a ten se nemýlil – 11:0.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Štáblovic. Jakartovice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Do třicáté minuty to bylo vyrovnané. My jsme nedali několik šancí. Pak hosté odpadli, a my jsme dominovali.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Není co hodnotit, je to hrozné, je to hrozné.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Schoppik [-] - V. Pchálek [-] (60. M. Klein [-] ) , O. Levák [-] , O. Halátek [-] , D. Klein [-] - F. Šenk [-] , J. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] (85. V. Lagan [-] ) , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] (76. M. Lagan [-] ) , J. Chryczyk [-]

FK Jakartovice
M. Trávníček [-] - P. Horvát [-] (56. P. Bosák [-] ) , J. Piatkevič [-] , K. Török [-] , P. Lacko [-] , F. Havlíček [-] , A. Němec [-] (40. R. Holub [-] ) , M. Poštulka [-] , A. Kreisl [-] , P. Anděl [-] (68. M. Šovčík [-] ) , T. Šupák [-]

ŽK: 77. M. Lagan - 46. M. Poštulka .
Hráči zápasu: J. Lichovník , J. Lichovník , D. Klein .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - PAVELEK Karel, ŠTENCEL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Jasná vyhra domácích o dva až tři góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích