Březová doma plichtila s Kozmicemi


Branky


15

Březová po půli vedla. Kozmice na začátku druhé vyrovnaly a odvezly si bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

Březová na svém trávníku přiívítala mužstvo z Kozmic. Už v šesté minutě se po centru dostal míč ke Gaiovi, který ale špatně seřídil svá mířidla a minul domácí bránu. Za šest minut nepropasírovali míč přes domácí hradbu těl Galdia a po něm Hruška. V 17. minutě šel v dobré pozici na domácí branku Galdia, místo nahrávky na lépe postaveného spoluhráče volil nepřesnou sřelu. Pak začala vystrkovat drápky i Březová. Buda místo nahrávky na Řehulku volil střelu, která se neujala. Pak zazlobil hostující obranu i Tomáš Křenek. Po půlhodině hry vytáhl domácí brankář Hromada střelu Kolondry. Ve 43. minuzě pak zahrával přímý kop z dálky Šustek, před brankářem Kovalem pak po jeho zahrání přeběhli Řehulka s Křížem a brankáře Kovala to natolik zmátlo, že míč doputoval přímo s kopačky kapitána do brány - 1:0. V závěru poločasu pak ještě mohl skóre navýšit Tomáš Křenek, ale míč do brány nedostal. 

Kozmice vyrovnaly

Kozmice vyrovnaly hned v úvodu druhého poločasu, když Kolondra předal míč Janíkovi, který ho dále poslal na Galdiu, jenž unikl po lajně a našel nahrávkou pod sebe Šmalce, jenž obstřelil brankáře Hromadu – 1:1. V dalším průběhu zápasu měla více šancí Březová. Po přiťuknutí od Chlebíka trefil brankáře Kovala Řehulka. Další dobrou nahrávku Řehulky na Kříže zlikvidoval brankář Koval. Na druhé straně šel sám na brankáře Hromadu Gai, ale brankář jeho pokus vystihl. Na druhé straně Tomáš Křenek neuspěl. Pak Řehulkovi v dobré pozici vzal míč stoper. Kozmice zahrozily rychlám útokem dvojice Toman a Gai. Toman pak místo nahrávky si míč předkopl a přišel o něj. Deset minut před koncem se domácím podařilo míč Řehulkou dostat do sítě, ale rozhodčí odmával ofsajd a branku neuznal. Zápas tak pak už dospěl k remíze.

 

Březová jede příští kolo do Štítina. Kozmice budou hostit Stěbořice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Doteď nechápu, proč mi rozhodčí neuznal jasnou branku, a mávl ofsajd. JInak k zápasu, byl takový roztahaný, mohl vyhrát kdokoliv. Pro nás je ale bod špatný, protože doma bychom měli vyhrávat.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (asistent trenéra): Řekl bych, že jsme měli více šancí, které mohli skončit gólem. Bohužel, když je nebudeme proměňovat, tak nebudeme vyhrávat.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Faika [-] (65. K. Turek [-] ) , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , L. Chlebík [-] (80. P. Křenek [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Kozmice B
D. Koval [-] - M. Daněk [-] , J. Janík [-] , J. Toman [-] , R. Paluv [-] , T. Gai [-] , J. Galdia [-] (74. J. Mlýnek [-] ) , J. Kolondra [-] , D. Hruška [-] (83. O. Šrámek [-] ) , Z. Šmalec [-] (50. M. Guřan [-] ) , J. Holeček [-]

ŽK: 15. O. Lodňánek , 56. J. Kostera , 81. K. Turek , 86. M. Šuhajík - 86. J. Janík .
Hráči zápasu: J. Hromada .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PRASEK Beno, BEINHAUER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Utkání si domácí pohlídají a doma urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza