2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaný zápas pro sebe utrhla Hlavnice


Branky


14

Poločas skončil nerozhodně. Domácí pak ve druhé části vsítili rozhodující trefu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Hlavnice v dalším domácím zápase přivítala mužstvo z Vávrovic. Hostující družina prvních dvacet minut jasně ditkovala tempo hry. Vávrovice ujaly vedení už po pěti minutách, když domácí obrana dokázala odvrátit standardní situaci, ale míče se zmocnil Jan Pchálek, který jej předal na levou stranu Chryczykovi, jehož přetažený centr našel na zadní tyči Mruska, který uklidil balon pod břevno – 0:1. Další hostující šance vychytal skvělý brankář Steiner. Vylámal si na něm zuby Štencel, Halátek, Mrusek a Jakub Lichovník. Po dvaceti minutách začala zvedat hlavu postupně i Hlavnice. Do zakončení se dostal Pasterňák, ale trefil jen brankáře Papeže. Neuspěli ani pak Ochrana s Lodňánkem. Ve třicáté minutě odcentroval domácí Lodňánek a Ondřej Hass nekompromisně z voleje poslal balon do brány – 1:1. Zbytek poločasu se pak už jen dohrával.

Hlavnice rozhodla

Ve druhém poločase se hrála vyrovnaná partie s minimem šancí na obou stranách. Do velké šance se pak kolem šedesáté minuty dostal domácí Lodňánek, ale nedokázal míč dopravit do sítě. Rozhodující okamžik střetnutí přišel dvacet minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když Ochrana unikl po pravé straně a tvrdou střelou se mu podařilo prostřelit brankáře Papeže – 2:1. V závěru zápasu pak mohl vyrovnat ještě hostující Chryczyk, ale nedokázal vyzrát na vynikajícího brankáře Steinera.

 

Hlavnice jede příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Z naší strany to nebyl optimální výkon. Soupeř si nezasloužil prohrát. V první dvacetiminutovce byli hosté jasně lepší. Pak jsme převzali otěže my, a vyrovnali jsme. Ve druhém poločase to bylo vyrovnané. My jsme ale dali branku. Pak už to bylo hodně nervózní, hodně se bojovalo a my to ukopali.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Šenk (kapitán): Do třicáté minuty jsme byli lepším týmem. Dali jsme ale bohužel jen jednu branku. Soupeř pak vyrovnal. Druhý poločas už byl vyrovnaný. Hlavnice ale dala branku a my ne. Vychytal nás jejich brankář.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - J. Steyer [-] , Š. Šťastnik [-] (86. T. Liška [-] ) , P. Čunta [-] , L. Lodňánek [-] (61. P. Wolf [-] ) , Z. Vrána [-] (25. M. Grygar [-] ) , J. Kaván [-] (61. D. Liška [-] ) , O. Pasterňák [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] , D. Ochrana [-]

FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] , J. Pchálek [-] , O. Levák [-] (70. M. Zygula [-] ) , O. Halátek [-] - M. Schoppik [-] (86. M. Klein [-] ) , T. Štencel [-] (68. F. Šenk [-] ) , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] - F. Mrusek [-] , J. Lichovník [-]

ŽK: 34. M. Grygar , 83. O. Pasterňák , 89. P. Wolf .
Hráči zápasu: S. Steiner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUČKA Jakub - BUKOVSKÝ Josef, SCHREIBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hlavnice na svém velkém hřišti hrát umí a proto dokáže tým z Vávrovic porazit.

Tip: výhra hostů