Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štáblovice neudržely tříbrankový náskok, Životice bojovností otočily


Branky


14

Štáblovice vedly po půli o dvě branky. Ve druhé části domácí třemi brankami otočili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o dvě branky

Dolní Životice hostily v soboti mužstvo ze Štáblovic. Hosté nastoupili na domácí pekěn zostra. Dostávali se do šancí, ale v první dvacetiminutovce byli neúspěšní Laovský, Sedláček a Mecner. Buď je vychytal brankář Figura, nebo stříleli mimo branku. Po dvaceti minutách vysunul Fruncek Sedláčka, který poslal míč podél brankáře Figury do sítě – 0:1. Po půlhodině hry si Fruncek zopakoval gólovou nahrávkou, když našel Laovského, který poslal míč křižnou střelou do sítě – 0:2. Ve 40. minutě pak prošel po levé straně Tesař, který brankově oslovil Laovského a ten vsítil svůj druhý gól – 0:3. Životice snížily až dvě minuty před koncem prvního poločasu, když Procházka vysunul Duška, který zkušeně své sólo zakončil – 1:3.

Životice otočily

I začátek druhého poločasu patřil hostující družině. A opět to bylo trio Laovský, Mecner, Sedláček, kteří nedostali míč za záda výborného gólmana Figury. A naopak to byli domácí, kdo se dokázal brankově prosadit. Deset minut po přestávce pak domácí snížili na rozdíl jediné branky, když Mareta zpoza vápna vystřelil do protilehlého rohu – 2:3. Hosté po této brance znervózněli a začali se bát o výsledek. Domácí toho bezezbytku dokázali využít. Dvanáct minut před koncem po nahrávce Duška vyrovnal účet zápasu Jiří Tengler – 3:3. Zaskočení hosté pak v 82. minutě chybovali, míč získal zkušený Dušek a obrátil zápas ve prospěch domácí družiny – 4:3. Domácí pak už své hodně šťastné a vydřené tři body udrželi. 

 

Dolní Životice v příštím kole jedou do Těškovic. Zápas se odehraje až ve středu 27. 9. 2023. Štáblovice jedou na derby do Slavkova.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase jsme byli jodně špatní, ale postupně jsme se zlepšovali. V kabině jsme se seřvali a ve druhém poločase jsme to urvali neskutečnou bojovností. Byli jsme hodně produktivní. Soupeř byl prodrbal hodně sám, nevím, co dělali. Výborný byl brankář Figura.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Tohle nepochopím. Takhle prohrát vyhraný zápas. My jsme soupeře měli na lopatě, v 55. minutě to mělo být klidně 6:1 a bylo by po všem. Soupeř byl zralý na ručník. My ale jsme dostali na 2:3, a začali jsme se bát o výsledek a domácí to postupně otočili. Navíc mi nevyšlo ani střídání.



Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] - J. Leifert [-] , F. Elbl [-] , P. Pohaněl [-] , M. Tengler [-] , D. Kosmál [-] (46. J. Tengler [-] ) , P. Dušek [-] , S. Krajčír [-] (75. A. Košárek [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (83. J. Otipka [-] ) , L. Štrbík [-] (46. M. Pumr [-] )

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - O. Panáček [-] , T. Kříž [-] , M. Konvička [-] , S. Shysha [-] (57. M. Gračanin [-] ) - J. Fruncek [-] (75. J. Čermín [-] ) , P. Heinzke [-] (75. R. Jedlička [-] ) - M. Laovský [-] (65. O. Minarčík [-] ) , D. Tesař [-] - J. Mecner [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 30. P. Dušek , 85. J. Tengler , 85. M. Pumr - 55. S. Shysha , 85. A. Martínek , 87. M. Sedláček .
Hráči zápasu: R. Figura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - LAGAN Vojtěch, LAGAN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Štáblovice si budou chtít spravit chuť po minulém prohraném zápase a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů