Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina splnila roli favorita a porazila Litultovice


14

Domácí dali v každém z poločasů po dvou brankách a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Štítina, která v letošní sezóně neztratila dosud ani bod, přivítala mužstvo z Litultovic. Domácí na hosty nastoupili a po deseti minutách vedli už o dvě branky. Nejdříve ale hostující brankář zlikvidoval šanci Sakmarovi. V osmé minutě poslal Dřizgevič za obranu naběhnutého Bartuska, a ten poprvé prostřelil Toporčáka – 1:0. Za dvě minuty jak přes kopírák poslal tentokrát Grigarčík do úniku opět Bartuska, který Toporčákovi nedal žádnou šanci – 2:0. Domácí na trávníku nadále dominovali a vytvářeli si i další šance. Největší byl samostatný nájezd Valy, který ale zlikvidoval brankář Toporčák. Hosté se za celý poločas dostali k nepřesné střele Šroma a dobré šance Drápala.  

Štítina vedení navýšila

V úvodu druhého poločasu pokračovala Štítina ve stejné hře. Hned ve 49. minutě po individuální akci Sakmar našel Bartuska, který se nemýlil a uzavřel svůj hattrick - 3:0. Štítina nadále hrozila Bartuskem, Sakmarem, Vavrečkou a Valou, kteří dostávali hlavně od Grigarčíka a Dřizgeviče průnikové přihrávky a  pasy. V 56. minutě se nešťastně zranil hostujíci Drápal, pro kterého musela přijet sanitka. Naše redakce mu přeje brzké uzdravení. V 67. minutě Bartiusek prokličkoval co se dalo a namazal Valovi, který ale ztroskotal na Toporčákovi. O tři minuty později se k samostatné akci odhodlal Vavrečka, ale nastřelil tvrdou střelou brankáře Toporčáka. Hosté se pak dostali do šance Alešem Včelkou, ale tu mu zlikvidoval brankář Martin Vitásek. Tečku za utkáním udělal Dřizgevič v 89.minutě po pěkném centru Těžkého překonal brankáře hostů, když jeho tvrdá střela zaplula pod víko.

 

Štítina jede v příštím kole do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Od nás to byl dobrý výkon. Dali jsme dva rychlé góly a v poklidu jsme si náskok v do poločasu hlídali. Ve druhém jsme dali rychlou branku a to hosty zlomilo a my si to už pohlídali. Řekl bych, že to bylo v držení míče pade na pade, ale jinak jsme je převyšovali ve všech směrech. Výhra to je zasloužená, protože jsme jim měli co vracet. Kaňkou na zápase bylo zranění jejich hráče. Tak doufam, že bude klučina v pořádku.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Děkuji těm málo hráčům, kteří na zápas přijeli. Naštěstí se jich moc dalších nezranilo.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Těžký [-] , D. Vavrečka [-] (72. O. Kurka [-] ) , M. Sakmar [-] , A. Bartusek [-] , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , P. Hora [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - A. Včelka [-] , L. Včelka [-] (46. M. Hopp [-] ) , J. Tengler [-] , M. Drápal [-] (58. A. Mičkal [-] ) , A. Vaculík [-] , T. Steuer [-] (46. T. Veselý [-] ) , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-]

ŽK: 75. T. Těžký , 87. D. Vala - 65. T. Veselý , 82. P. Fiala , 83. V. Toporčák , 87. J. Tengler .
Hráči zápasu: P. Hora , R. Grigarčík , A. Bartusek - A. Včelka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - VINCKER Tomáš, SLANINA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Štítina je letos silná a věřím, že doma žádné body nepustí a vyhraje vyšším výsledkem

Tip: výhra domácích