4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice doma porazily Kozmice


Branky


20. O. Adamčík , 34. J. Šrom (p.) , 35. P. Fiala , 47. M. Drápal - 56. D. Hruška , 78. J. Galdia
13

Litultovice vedly už na začaátku druhého poločasu o čtyři branky. Kozmicím se podařilo pak dvěma góly snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Litultovice na svém hřišti přivítaly mužstvo z Kozmic. Do první příležitosti se dostli ve 13. minutě hosté, když po rohu Gaie těsně minul hlavou brankovou konstrukci Šmalec. Za pět minut pak šel z boku na brankáře Toporčáka Paluv, ale nastřelil pouze jeho nohy. Po dvaceti minutách sebral Tengler balon na středu hřiště, zatáhl jej a narýsoval kolmici na Adamčíka, který zkušeně pokořil brankáře Lýka – 1:0. Další dvě domácí šance pak v rozmezí mezi dvacátou a třicátou minutou spálil kapitán Šrom. Ve 34. minutěposlal Tengler do úniku Drápala, který se dostal přes všechny hráče, ale byl ve vápně sražen. Kapitán Šrom pak s přehledem penaltu proměnil – 2:0. Hned za minutu Adamčík zařídil roh, který rozehrál na hlavu Petra Fialy a Lýko byl na jeho pokus krátký – 3:0. Těsně před poločase šel ještě na Toporčáka sám Gai, ale brankář předvedl opět skvělý zákrok. 

Litultovice skóre navýšily, Kozmice pak snížily

Hned v úvodu druhého poločasu sebral Drápal míč ve středu hřiště a dovezl jej přes dva hráče prakticky až do brány – 4:0. Domácí se pak uklidnili a hosté pomalu začali vystrkovat růžky. V 56. minutě se po levé straně uvolnil Galdia a nahrál před branu Hruškovi, který procedil brankáře Toporčáka - 4:1. Domácí pak prostřídali a hosté si pak vypracovali zajímavé příležitosti. Nejdříve se objevil sám před brankářem Gai, ale nedal. V 70. minutě si to zopakoval se stejným výsledkem Galdia. V 78. minutě se už hosté branky dočkali, když po centru střídajícího Guřana poslal míč do sítě hlavičkující Galdia. Hosté přitlačili ještě víc a za pět minut poslal přihrávku Galdia mezi dva hráče, ale Gai opět nevyzrál na výborného Toporčáka. Poslední akci měly Kozmice dvě minuty před koncem, když se po nahrávce od Šmalce řítil na Toporčáka z úhlu Galdia, ale ani nadvakrát jej nedokázal prostřelit. Litultovice pak už tři body udržely. 

 

Litultovice jedou příští kolo do Štítiny. Kozmice budou hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Jsem rád, že se kluci konečně po třech týdnech probrali a předvedli, co umí. Vítězství chceme všichni DO JEDNOHO věnovat našemu věrnému fanouškovi Frantovi Pavlíčkovi, alias Fajovi, který nás před 14 dny náhle opustil. Takže Franto, DĚKUJEME, a stůj při nás i nadále!

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Bohužel se trápíme v koncovce. Zaspali jsme první poločas, kde jsme dostali tři branky. Ve druhém jsme hned na začátku dostali další branku. Pak jsme sice snížili dvěma góly, ale další šance jsme neproměnili. Útočníkům to zatím moc nelepí, a to je špatně.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - S. Konečný [-] (46. J. Pavlíček [-] ) , J. Tengler [-] , M. Drápal [-] , A. Vaculík [-] (62. M. Varyš [-] ) , T. Steuer [-] (67. M. Hopp [-] ) , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , O. Adamčík [-] (60. A. Včelka [-] ) , J. Šrom [-] (77. M. Bělaška [-] )

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - M. Daněk [-] , J. Mlýnek [-] (57. A. Miketta [-] ) , J. Kolondra [-] (83. R. Velc [-] ) , T. Gai [-] , J. Galdia [-] , J. Toman [-] , D. Hruška [-] (83. J. Otipka [-] ) , R. Paluv [-] (83. O. Šrámek [-] ) , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-] (75. M. Guřan [-] )

ŽK: 55. O. Doležel - 9. J. Mlýnek , 53. R. Paluv , 81. M. Daněk .
Hráči zápasu: M. Drápal , J. Tengler .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - KOPPERBERG Michal, HAAS Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: výhra domácích

Velká neznámá v podobě Kozmic, za to loni ještě dobře hrající Litultovice, které se na začátku letošní soutěže ještě hledaji, doma zvítězí, i když si myslím, že to bude drama až do konce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích